21. mai, 2020

Stallseier nr.50!

For en uke og måned det har vært! Kringelandnehemja tok sin første seier i dag på Klosterskogen og det gjør at vi er oppe i 50 stallseire siden vi startet opp! I tillegg har vi 4 stallseire nå i mai, med 4 forskjellige hester. I tur og orden har Homme Alcor, Balder Odin, Golden Daiquiri og nå altså Kringelandnehemja krysset målstreken først. Idag leverte Nehemja fra start til slutt, hvor han fikk overta teten etter ca 500m og forsvarte den på solid vis etter angrep både innvendig og utvendig gjennom oppløpet. Siste 400m gikk i 26-fart og da gikk det fortere i siste del av disse enn de første. Utrolig godt å få slike svar fra hester vi har trent opp fra grunnen av. I tillegg er det kjekt at min far får en oppdretterseier her også!

I tillegg reiste jeg til Bjerke i går for å kjøre Dronning af Sola. Natlaie Iselin Repstad Sviland har jobbet godt med hoppa i flere år og vi fikk betalt med enda en seier i går! Det blir spennende å se igjen på tirsdag når hun skal ut igjen på Forus.

I morgen er det tur til Jarlsberg der vi sender ut debutant Milan fra stallen, i tillegg til at jeg skal kjøre Bjønnum Baus.