26. apr, 2020

Uka er over - vi er på gang!

Onsdag var to av stallhestene ute i prøveløp, Milan gikk 35.7 med en startgalopp, mens Flying Shadow gikk 20.1. Dermed er to nye hester klare for løpsbanen. Til uka kommer det proposisjoner som skal rekke et stykke ut i juni, så det blir spennende å se hvor og når det kommer løp til løpshestene på stallen. 

På torsdag reiste vi til Forus med Golden Daiquiri som alt i alt gikk et godkjent løp. Hun ble sjenert litt i 1.sving og da jeg korrigerte slo hun på en galopp som sendte hun bakerst i feltet. Reparerte fint til 5.plass etter en fin prestasjon. Godt å se at hun leverer mer av det vi så de siste løpene før Korona-oppholdet. 

Fredag var vi tilbake i stallen og hadde med et par hester til en sjekk hos veterinær Sem i Skien. 2-åringene gikk heat på 2.08/2.00 og er dermed på neste hastighetsnivå i opplegget. Walk The Talk og Neslands Lynet gikk dobbelheat sammen på 1.50/1.48, mens Jackpot B.R. gikk en 1600m på 18.0. 

Lørdag var det kjøring her på Sørlandet, men vi hadde ikke stallhest til start denne dagen. Jeg hadde 4 oppsitt som endte med 3 premier. Idag har vi brukt tid på åringene som står hjemme på gården med temming og tømmekjøring.  

Ser vi litt fremover så skal Kringelandnehemja debutere på Forustorsdag. Golden Daiquiri blir med på turen og dermed har vi 2 starthester klare der. I tillegg blir det nok meldt stallhester til kjøringen her på Sørlandet på fredag.