21. apr, 2020

Ny uke, nye løp, nye oppsitt!

Da er vi i gang igjen og jeg har hatt to turer til Jarlsberg på de første tre dagene med løp igjen i Trav-Norge. Det endte med en premie og to uplasserte for i all hovedsak ikke mye betrodde hester.

Nå ser vi fremover og i morgen er det prøveløp på Sørlandet Travpark der stallhestene Milan og Flying Shadow skal ut å vise seg for første gang. Så skal vi til Forus på torsdag der jeg har fire oppsitt som alle bør ha premiemulighet. Det er litt vanskelig å vurdere form nå første gang ut etter litt pause. Golden Daiquiri er ute fra stallen og har fått et fint spor mot et par gode hester. Trippelsjansen bør være tilstede. I tillegg skal Daily News gjøre comeback etter 6 måneder på sidelinjen, mens Dronningen Af Sola og Årdals Blesa også skal ledes inn til minst premiepenger. Spoler vi frem to dager til er det V65-kjøring på Sørlandet og da har jeg 4 oppsitt. 

På stallen avsluttet vi uken med at Homme Alcor gjennomførte et hurtigarbeid på 1.31 / 2100m. mens evi har begynt uken med å sende 2-åringene gjennom heat mandag og i løypen i dag. Vi har fått inn enda en kaldblodsåring på gården hjemme, og har plass til flere for temming og utegang.