6. apr, 2020

Ny uke - nye muligheter!

Fra forrige update avsluttet vi uken med heat-kjøring for 2-åringene som gikk sitt sedvanlige tempo på 2.20/2.15 over 2400meter. Ellers gikk Jackpot B.R. og Flying Shadow intervaller med påfølgende laktatmåling som viste 3 og 3.5.  I tillegg var Walk The Talk og Neslands Lynet ute i heat sammen på 2.00/1.55 over 2400meter.  Ellers gikk Balder Odin og Milan en tur i treningsløypen, Homme Alcor hadde seg et jobb over 3000 meter i 1.50-tempo. mens Golden Daiquiri, Champs Elysses, Neslands Gnist og Fireman var på joggetur i treningsløypene. 

I helgen har hestene fått nyte late dager og noen av de har blitt skodd . Så har vi fått nye uniformer til de ansatte som gleder seg til å bruke når vi endelig kan sele ut hester i løpsbanen igjen. Kamilla og Lars "Ulf" Bygland er stolte modeller. 

Mandag har vi hatt med oss "Ulf" og Diaz og kjørt intervaller med Fireman, Jackpot B.R. og Flying Shadow. Milan dro med seg Homme Alcor, Kringelandnehemja og Balder Odin på tur inn i treningsløypene, mens Neslands Lynet og Walk The Talk tok seg 2 3000metere inne på banen før de var på sightseeing i løypene. Trioen Golden Daiquiri, Champs Elysses og Neslands Gnist var på en enkel joggetur i dag. 

Hjemme på gården har vi jobbet godt med åringene og temmingsarbeidet med god hjelp av Kamilla og Michelle. Priceless viser seg å være litt mer viljesterk enn de andre foreløpig, men de er alle på god vei.