22. mar, 2020

Ukesoppdatering!

Den første fulle uken uten løpskjøring i Norge er over og vi har brukt tiden godt til å trene alle hestene på stallen! Det er flotte forhold og fint vær som gir fine dager i treningsløypene. Heldigvis har Sørlandet Travpark klart å vedlikeholde banen og treningsløypene sånn at vi ikke har fått noen endring i fasilitetene. 

De kalde 3-åringene har mengdetrening i løypene de fleste dagene i uka, mens de fredag er inne på banen og går hurtigarbeid i form av dobbelheat. Balder Odin og Kringelandnehemja er allerede klare for løpsbanen, mens Milan er klar for prøveløp når det åpnes opp for det igjen. Neslands Lynet har litt igjen før han er klar, mens Neslands Gnist har slitt litt med halthet og har hatt noen rolige dager på boks. Han er også snart klar for å gjenopppta treningen. 

Av de varme 3-åringene så har Jackpot B.R. vært syk en stund, men nærmer seg snart full trening igjen, mens Flying Shadow egentlig var planlagt å gå prøveløp i midten av april. Hesten er i rute til det dersom dette blir en mulighet. Det daglige treningsarbeidet deres består hovedsaklig av intervalltrening nå.

Resten av de voksne hestene består av Golden Daiquiri som har fått en behandlng nå i løpspausen, men trener fint. Det samme har Fireman fått, mens Homme Alcor trener på for fullt. 

Av unghestene så har de kalde 2-åringene gått dobbelheat på 2.15/2.20 over 2400m og gjør det på en fin måte, mens Walk The Talk for det meste får mengdetrening i løypene. Han har hatt et heat der han gikk 2.00/2400m. 

Sånn er altså ståa på stallen om dagen, og vi jobber på hele tiden og venter på bedre tider :)