16. feb, 2020

Snart ny uke!

Slutten av uka er her og når vi ser tilbake har det vært en uke med noen oppturer og noen skuffelser. Vi måtte dessverre stryke KringelandnehemjaJarlsberg fredag og Balder Odin førstekommende tirsdag på Forus etter at flere av hestene har blitt forkjølet på stallen. I andre enden leverte Golden Daiquiri et fint løp til 2. plass med en avslutning i høy fart etter rygger underveis. Det gir en viss optimisme fremover og vi får se hva som kan være en passende oppgave for hun neste gang. 

I Bergentorsdag hadde jeg tre oppsitt. Både Verdals Susi og Welcome var veldig fine for dagen, men jeg sitter igjen med en dårlig smak i munnen etter disponeringene underveis. Sett i ettertid  tror jeg at begge to ville endt opp lengre fremme om jeg hadde valgt annerledes. På den positive siden leverte Årdals Blesa en god prestasjon til 4. plass

I går var det V75-kjøring her på Sørlandet og jeg hadde to oppsitt. Både Bjørnemyr Tara og Champs Elysses leverte fine løp etter to forskjellige løpsopplegg. Tara skulle få rygger å gå i underveis og slippes fri til slutt. Hun fikk et innvendig løp og hadde god fart i mål. Champs Elysses tok teten ganske greit og stod på greit inn når de kom bakfra, men det manglet det siste lille slik at det 3. plassen røk på de siste meterne.