2. feb, 2020

Søndag!

Med kjøring på Sørlandet er det heldigvis action på søndagskveldene, og i dag har vært en dag som jeg vel må si meg ok fornøyd med.

Dagen begynte med stallhesten Golden Daiquiri i 2. løp. Som på forhånd varslet ønsket jeg å gi hun et snilt løp der hun fikk strekke på seg til slutt, og etter at feltet hadde satt seg befant vi oss i 4. utvendig. Da angrepene gikk tidlig på siste bortre valgte jeg å sitte, noe som løste seg bra da det feltet løsnet opp og vi fikk gå forbi på innsiden i siste sving. Golden Daiquiri holdt fin fart i mål til 5. plass og jeg er fornøyd med prestasjonen og det hun hadde å by på da det åpnet seg. I det neste løpet kjørte jeg Bjønnum Baus for 1. gang. Han avsluttet godt til slutt og var kun et tidel fra å sikre seg 3. plassen. Deretter var det Champs Elysses som tok tet, der vi slapp til Aft Galley. Klarte ikke å holde helt inn og mistet 3. plassen få meter før mål. Til slutt hadde jeg Bork Turboline som tok en flott 2. plass i dagens siste løp. 

Til slutt må det nesten nevnes at Fata Morgana som har en av boksene på stallen og eies/trenes av mannen som fort kalles Travparkens Far, Helge Gundersen, tok seieren i løpet hvor Golden Daiquiri ble femte. Med vårt ellers gode bekjentskap håper jeg han farer fint med meg i uken som kommer, jeg har en anelse om at det blir nevnt. 

På stallen har Birk Rigel reist som eneste forandring siste uka.