28. jan, 2020

Tirsdagoppdatering!

Hei og takk for sist! Siden da har vi hatt en debutant fra stallen i løpsbanen. På søndag hadde Jackpot B.R. tatt turen til Momarken og oppførte seg godt på transporten. I selve løpet gikk han et helt ok løp på en sugen bane til 4.plass og 21.2/2140m. I dagene etterpå virker det som om han har tatt løpet på en fin måte. 

Ellers på stallen går dagene som vanlig med et par nye navn på treningslisten. Verdals Susi og Homme Alcor er begge på plass og trenes frem mot løp. 

Ser vi litt fremover skal Golden Daiquiri ut på Sørlandetsøndag i sitt første løp siden 20.oktober. Hun har trent fint og stått på stallen på Travparken de siste månedene. Hun har ikke vist den beste moralen i sine tidligere starter, så i dette løpet, og gjerne i et par fremover, er fokus å få bygget hesten opp litt, med en fin reise underveis og full fart i mål. Det kan fort rekke til en trippelplassering i dette feltet. Ellers har jeg flere oppsitt, der kanskje Champs Elysses, som møter et par tøffe, er min beste mulighet for en topp-plassering.