5. jan, 2020

Balder Odin ønsker på vegne av stallen Godt Nyttår!

Det ble en romjul akkurat som planlagt. Noen rolige dager hjemme på stallen hos far Kringeland mens hestene ble vaksinert, før vi var klare til dyst igjen 3.juledag. Hestene virker til å ha tatt vaksinen uten noen påvirkning, så vi startet opp igjen med vanlig trening i løpet av helgen.

Balder Odin er en flott hest som er tidlig ute i utviklingen, og derfor ble han også meldt til løp på Klosterskogen i dag, lørdag 4.januar. Eier Espen Edvardsen, mannen bak Vinnerbongen.no og sponsor av kusk Tom Erik Solberg, kunne innkassere en imponerende seier på 34.9/2100m fra sin debutant. Mest gledelig i det hele var måten hesten stod på hele veien til mål, utfordret av hest både innvendig og utvendig, uten at kusken måtte be om noe ekstra. Balder Odin ville være først, og var det når de passerte målstreken. Det er en kvalitet som blir fin å ta med seg videre!

I tillegg hadde jeg oppsitt på Champs Elysess i 3.løpet i dag.  Han fullførte et helt ok løp til en 3.plass, der jeg i ettertid har vurdert om jeg kunne disponert hesten annerledes underveis. Samtidig svarte ikke hesten like godt som han har gjort ved tidligere anledninger, og da var det greit å ikke brenne alt kruttet siden det trolig ikke ville hatt noe å si på utfallet. 

Det kommer ellers utfyllende rapport i morgen om stallen!