16. des, 2019

Rapport fra utplasserte Sander fra Skjold

mandag så var det den første dagen i stallen. Da møkket jeg selte på og av hestene når de skulle trenes fikk opplæring av Johan hvordan å sele på og litt om trening og på mandag Stelte jeg også hestene i stallen.

tirsdag så gjorde jeg ganske mye det samme som på mandagen med steling av hestene og møking. Jeg fikk også ta en ridetur på thai Eros han er en super kjekke hest litt skvetten men til tross han er bare 3 år så er det normalt.

onsdag gjorde eg det som alltid ska gjøres møking å stelle hester og fôre de men jeg fikk kjøre hest også. Jeg kjørte Gnist, han er en rolige å fine hest å ha med å gjøre det var kjempe kjekt å kjøre han.

torsdag var det møkking og det som skal gjøres som fôring og stelling av hester Johan skodde noen hester og han forklarte godt når det gjaldt skoing.

fredagen og den siste dagen så møkket jeg først og fant mat og selte på hester så kjørte jeg Gnist igjen vi kjørte på banen og prøvde for første gang fort i banen. Så kjørte jeg også Flying Shadowhan var også en kjempe kjekke hest å kjøre vi kjørte intervaller og det gikk veldig fort men det var kjempe kjekt. Da var jobbuka ferdig og på søndag reiser jeg hjem etter løpene på Sørlandet der jeg reiser hjem med Årdals Blesa og Åse Mai. Men denne jobb uka har vært en veldig lærerikt og kjekke uke har lært mye av Johan og de i stallen litt synd at Johan ikke skulle kjøre noen løp i løpet av uka uten om Sørlandet men skal se når han kjører på Sørlandet så det gjør ikke så mye Jeg gleder meg til når unghestene så står i trening på stall kringeland eriksen skal i løp. Har jeg har god troen på de skal få gode karrierer med ein så grundig trener som Johan.