8. des, 2019

Søndagsoppdatering!

En innholdsrik uke er over!

Torsdag reiste jeg til Bergen for å kjøre Fernandez B.R. og Kringeland Enok. Fernandez hadde lite å stille opp med etter et billig underveis, mens Enok viste at han leverer bra fra tet igjen. Vi holdt jevnt tempo fra start og gjennom hele løpet på en tung bane i typisk bergensvær. FIkk en trøkk på siste bortre, men svarte bra og stod på ned hele oppløpet til en trygg seier selv om det var flere som prøvde å utfordre. På fredag gikk turen til Jarlsberg. Lille Ole gikk et helt ok ryggløp, men hadde ingenting ekstra å sette inn når det dro seg mot mållinjen. Fata Morgana leverte en positiv innsats til tredje etter reise som 4.hest på stripe underveis. Dro ut på siste bortre og forbedret oss en plass. 

Til lørdagens kjøring på Forus måtte vi dessverre stryke Thai Eros som vi merket ikke var helt på topp fredag. En blodprøve viste at det var en infeksjon i kroppen. Forhåpentligvis er han tilbake til Unghestløp på Forus senere i desember. Det ble tur til Stavanger likevel for å kjøre Joetheman som leverte bedre enn tidligere, men likevel hadde litt langt fram til premie. Åse Mai leverte en god innsats fra dødens underveis og ble nummer to.  Søndagens oppsitt gikk ut etter at banen på Klosterskogen var i såpass dårlig forfatning at løpsdagen måtte avlyses etter 2 løp. Derfor ble det ikke noe løp for Lille Senumsprinsen denne gang.

I løpet av uka har Lustra Vilja og Argr G.L. reist tilbake til Kari Anne Knutsen etter endt oppdrag for denne gang. 

Kommende uke skal Sander fra Skjold ha arbeidsuke på Stall Kringeland Eriksen. Han er 15 år gammel og kommer fra mine hjemtrakter. Han ble med på lasset fra Forus på lørdag, hadde en tur innom cupfinalen som vi ikke snakker mer om, før han nå skal bo på gården i Grimstad og være med i stallen og jobbe i en uke. Det blir spennende å ha han med på laget!