4. des, 2019

Onsdag og resten av uka er fullbooka!

Uka er halvveis og vi har fått gjort mye godt de første dagene med fulle treningsdager på hestene. Balder Odin og Kringelandnehemja (bildet) har tatt prøveløpene sine fra søndag på en fin måte. Ellers har Ernst Karlsen har vært på stallen og behandlet en del hester mens gradestokken heldigvis holder seg på rett side av 0 ( pluss-siden).

Videre utover i uken er det full fart. Etter endt arbeidsdag på stallen i morgen bærer det til Bergen med flymaskin. Der skal Fernandez B.R. og Kringeland Enok starte. Spesielt Enok har jeg en viss forventning om å kjempe i toppen med, men Fernandez B.R. bør også ha visse muligheter dersom han viser noe av det han har vist tidligere. Det er dog en stund side, så det er med større usikkerhet der. Forhåpentligvis går kveldsflyet tilbake til Kjevik med en fornøyd Kringeland på plass.

På fredag går turen til Jarlsberg der jeg skal kjøre Lille Ole som skal få en fin reise og gå det det rekker til slutt.  Fata Morgana har hatt litt utur og problemer i løpene sålangt, blant annet med punktert hjul forrige gang, men burde ha en mulighet på trippel med et riktig løp der.

På lørdag skal jeg på tur igjen til Stavanger, der jeg kjører Joetheman i 1. løp. Han har ikke bydd seg helt til i løp, så her kjører vi for premie til det løsner for ham. I 2. løp kjører jeg Åse Mai igjen. Den gikk et godt løp sist til 3. plass etter å ha blitt sjenert fra start. Kan være med å kjempe helt der fremme med klaff.  Dagen avsluttes med stallhesten Thai Eros som skal starte i Jærløpet. Han har kun stått på stallen i kort tid, så vanskelig å bedømme hvordan han har vært før dette løpet i forhold til tidligere, men han har ikke gjort seg bort på noen måte. Han bør likevel være aktuell fra et dårlig spor mot tøffere motstand enn tidligere. 

Søndag blir det cupfinale mellom Haugesund og Viking, der skal selvsagt Haugesund vinne før jeg reiser til Klosterskogen for å kjøre Lille Senumsprinsen.