24. nov, 2019

Søndagsoppdatering!

Det har blitt noen dager siden sist oppdatering og enda er ingen trehjulsykkel handlet inn. Heldigvis har jeg vært på Forus igjen nå på tirsdag uten å dette av og det ble en seier til Thai Eros, pluss at Kringeland Enok gikk et flott løp til 3.plass i sitt løp. Dagen etterpå var jeg til Bjerke for å kjøre Bork Viking i hans debut. Hesten var fin, men slo på en galopp som helst ikke skulle vært der. Det blir litt utstyrsendring før neste start, og hesten har et fint potensiale, så det skal bli spennende å følge han fremover.

På stallen har det vært litt endringer i hesteholdet. Enok og Valborg har reist hjem til Far Kringeland, mens Thai Eros og Hassel Lotte har kommet inn. Thai Eros skal stå en måneds tid og i løpet av den starte i Jærløpet og unghestserieløp på Forus, mens Hassel Lotte er inne for å lære.

tirsdag bærer det til Forus igjen med 4 oppsitt, og forhåpentligvis blir det ikke noe ublidt møte med grusen denne gang heller. I utgangspunktet er det premiesjanser for alle 4, men alle løp skal kjøres!

I går var det "Til start"-samling på Sørlandets og det var hele 16åringer som var med. Vi stilte med Walk The Talk, Trø Max og Neslands Perla. Dagen før var det julebord på Sørlandet Travpark for hesteinteresserte i regionen. Der holdt vi Stall Kringelands julebord for året med nesten 40 deltakere. Det var en fin kveld med god stemning og flotte mennesker!