30. okt, 2019

Onsdag på en onsdag!

Denne uka har all energi og fokus vært på stallen, hvor vi har fått satt opp nye, og pyntet på gamle, luftegårder. I tillegg har det blitt tid til litt annet forefallende arbeid innimellom trening og pleie av hestene, som det selvsagt går mest tid til. Bork Turboline som jeg har fått kjøre siden den debuterte er på et ukesbesøk mens eier er på ferie, det gir fin mulighet til å bli bedre kjent med hesten i det daglige før neste oppsitt forhåpentlig inkluderer meg da også.

lørdag er det V75-kjøring her på Sørlandet. Løpene holder god kvalitet og jeg kjører Kringelandtraven i et av rammeløpene. I tillegg har jeg fått oppsitt på Daily News som er på vei  tilbake mot mer av det hun viste i sommer. 

I dag var det også innmelding til Forus-kjøringen neste tirsdag og der tar vi turen med både Kringeland Enok og Golden Daiquiri. Begge kom tilbake etter pause sist og det virker som om de har tatt det løpet bra. Da blir det spennende å se hvor de står nå i løpsbanen igjen. I tillegg skal jeg kjøre Åse Mai som satte ny pers sist vi kjørte sammen.