20. okt, 2019

Uka er over!

Uka er over og det siste som skjedde denne gang, som så mange ganger før, var løpskjøring på hjemmebanen Sørlandet. Hadde 3 oppsitt i dag, inkludert stallhesten Golden Daiquiri som gjorde comeback etter sykefravær. I 1.løp gikk Daily News et godt løp inn til 2.plass, før Gompens Hønk som ikke fungerte som best for dagen i 2.løp raska med seg en premie på klar ny volterekord. Golden Daiquiri (bildet) kjempa seg til tet inn på 1.sving og satt i rygg på leder hele løpet. Mangelen på stå-på-vilje helt i mål får vi skrive på løpsform-kontoen, der hun endte uplassert i en tett finish med mange hester som kjempet om de siste premiene. Hun fungerte dog godt og har etter løpet virket fin, så jeg er fornøyd med gjennomkjøringen og ser positivt fremover.

I går var det tur til Momarken og Oaks med Dronningen af Sola. Dronninga hadde ikke dagen, la seg aldri til og løpet var i realiteten over før det var gått mer enn 200meter. Det er en tricky dame å få lagt direkte i trav fra start, men kapasiteten er det ingen tvil om at hun innehar. 

Nå ser vi fram mot tirsdag og kjøring på Forus der en annen stallhest, Kringeland Enok, gjør comeback etter sin løpspause. Det er godt å få selt ut stallhester i løp igjen! I tillegg skal jeg kjøre Åse Mai.