24. sep, 2019

Here we go again!

Etter en liten periode uten oppdateringer, begynner vi med en liten oppsummering av de siste 10 dager.

I sulkyen var jeg på tur til Forus forrige tirsdag hvor jeg hadde to oppsitt. Fernandez B.R. som for øyeblikket står hjemme hos Far Eriksen gjennomførte på 19.5 og uplassert, mens lite betrodde Judd Trump gikk inn til en fin 3.plass. På lørdag var det kjøring på Sørlandet, og heller ikke denne gang kunne stallen skryte på seg å ha starthest med. Med unionstravet på Færjestad, lunsj-kjøring på Drammen og ellers lite interesse ble det dessverre bare arrangert 6 løp på travparken denne kvelden. Gompens Hønk ble styrt inn til seier og Super Rolling til 4.plass, mens Make My Day T.J og Wayne Brogård dessverre ikke rakk helt frem til premiefatet. Til slutt var jeg til Skien i går for å kjøre Florrys Princess som dessverre gallopperte fra start og deretter ikke kunne ta igjen feltet og kjempe om premie.

Ellers har både Jackpot B.R. og Flying Shadow gått solide mønstringsløp på 25.0/2140 og 25.1/2140 med hhvs Eirik Høitomt og undertegnede i sulkyen. Godt å se at de varme 2-åringene er i rute som de kalde er :)

På stallen har det vært mindre endringer, Fantomet har byttet trener, og prøver lykken hos Lars Romtveit, mens Skjetnefaxa er lagt ut for salg og vil trolig forlate stallen snart. Ønsker selvsagt eierlaget bak Fantomet lykke til videre og takk for samarbeidet for nå. Vi jobber med å få inn flere løpshester på stallen og håper at dette bærer frukter frem mot jul. Uansett har vi en meget spennende gruppe hester som skal i gang med sin 3-årssesong etter nyttår, så vi har mye spennende å jobbe med fra dag til dag og uke til uke.