30. aug, 2019

Frihelg er en uting!

Fredag og nesten helg, men for oss i travsporten er det en uting med frihelger. Lørdagens V75-kjøringer henger selvsagt høyt og i morgen er det Forus i Stavanger som har stevnet. Jeg skal kjøre Kringelandtraven og Daily News som begge er lite betrodd sålangt etter 1M omsatt i spillet. Omsetningen i sporten nå om dagen er jo et hett tema, så det kan bare oppfordres om å gå sammen å levere inn en bong for det sosiale og muligheten til å legge inn litt ekstra spenning når en følger løpene. Det være seg alt fra vinner / plass til V75 :)

På stallen i dag har vi hatt et etterlengtet besøk av Dina som var ferdig med læretiden sin i sommer. Godt å høre var det at hun også har savnet oss  Den tidligere passhesten Milan ( bildet) var også godt fornøyd med gjensynet:D

Ellers har det vært innmelding til lunsjkjøringen neste torsdag på Sørlandet. Der starter Skjetnefaxa fra stallen etter skadeavbrekk, mest for å komme i gang igjen. Det ble langt fra noen ideell utskrivning av løpet for hennes del, men vi får kjøre deretter. Det ble ellers kuskeoppsitt på både Broadway Blaze og Cabelino i V-spillet, mens Lookslikeabank går sitt 2.mønstringsløp.