19. aug, 2019

Det er mandag!

Det er mandag, hverdagen har kommet tilbake for nesten alle som har hatt sommerferie, skolene har begynt igjen og livet har normalisert seg for de fleste. På stallen har vi hatt fullt kjør hele sommeren, og det planlegger vi å gjøre utover sensommeren og høsten også. I tillegg skal vi bli langt flinkere med oppdateringer på hjemmesiden, slik at en kan lese noe nytt om livet på stallen bortimot hver eneste dag.

I dag har vi hatt besøk av Remi Lonebu, en av medeierne til Flying Shadow, 1 av de 3 varmblods 2-åringene som er her. Remi benyttet sjansen til å kjøre en tur med hesten når han var her, noe som er veldig kjekt. 

Ellers nærmer det seg klasseløp og Dronning af Sola som jeg er så heldig å få kjøre har prøvd seg bak startvognen i formiddag. Hun har trukket et annet heat enn vår egen L.B.Valborg, så det ser ut til at jeg får to oppsitt i Hoppekriteriet-kvalen i år. I tillegg er Fantomet og Golden Daiquiri meldt inn til sine klasser, så det skal bli spennende å se utover ettermiddagen hvilke startspor de forskjellige ender opp med.