Presentasjon og treningsrapporter

Orion (2 års vallak etter Spikeld og Brazze Edel)

Eier: Andelslag uten navn enda

Når det kommer folk for å se på hestene. Så sier de ofte at denne er den flotteste å se på. Det er neppe tilfeldig. Har slitt litt med et frembein. Må ta en sjekk på han og finne ut hva som skal gjøres. Håper å få trent på fremover med han. Fine bevegelser og veldig utstråling på Orion.

Oppdatering Mai: Orion er fortsatt en hest med utstråling. Blitt vallak. Så han har egen uteboks. Treningsmessig går alt på skinner for tiden. Beveger seg som en glider. Og har stor fart i kroppen.

Status Oktober: Var en av dem som kom litt feil på det med litt kjenning på et gaffelbånd. Og kom litt senere i gang enn de andre. Men skal sannelig si han har tatt det igjen. Gjør jobben fint. Har stor fart, treningsiver og et veldig skyv. Ligger også lavt på puls. Et av de siste kuldene til nå avdøde Spikeld. Ikke umulig at Orion kan gjøre skikkelig stas på farens ettermæle.

Oppdatering 3. Nov: Har trent fint lenge nå. Og heller ikke stått over noe, etter litt strul i vinter. Har veldig mye fart i kroppen. Har god tro, trent fint lenge nå.

Oppdatering 10. Nov: Orion har hatt 4 økter denne uka. Litt ny vri. Like økter som forrige uke. Foruten Tirsdagen. Lagt inn litt systmatiske intervaller. Starter med en bakke. Går over på ei slette. Ned en liten bakke. Her går det fort og er litt mer eksplosivitet over øktene. Den ene veien er det litt slakere kortere bakke. Mens andre veien er det litt brattere og lengre bakke, før sletta kommer. Oppvarming. Så blir det 5 drag hver vei (totalt 10 drag a ca 200 meter per drag).

Oppdatering 17.Nov: Orion har fått en litt roligere uke, i og med det har vært hardt i bakken. Men treninger har det blitt. Skal på banen til uka. Det blir spennende. Virker til å være veldig fart i han. Har fått på seg broddsko. Mor Brazze Edel hadde forresten en vinner forrige uke. Brazze Borken har nå vunnet 3 av 6 løp. Og vant overlegent sist.

Oppdatering 24. Nov: Orion var på banen for første gang siden mønstringsløp. Gjorde alt som han skulle. Og la inn en fin avslutning. Må si eg liker skyvet i han. Ellers ei uke med skiftende hardt/bløtt i bakken. Så det har blitt turer til Kilebunnen i roligere fart denne uka.

Oppdatering 1. Des: Hatt en kjempefin uke med 2 åringene. Forholdene har stort sett vært veldig bra. Og vi har fått trent hardt og bra med dem. Orion virker fortsatt sterk. Forventer meg endel av han fremover. Bror Brazze Borken (etter Bork Odin) tok en solid ny seier på Fredag.

Oppdatering 8. Des: Perfekt uke for å trene hest, med fine forhold. Orion har trent fint hele uka. Hadde tannsjekk tidligere i uka av Berven. Banen til uka, Orion er i rute.

Oppdatering 15. Des: Litt variable baneforhold denne uka. Så ble ikke noen banetur på 2 åringene. Vil ha en bra bane når vi først skal dit. Treningsmessig har uka vært fin. Og i dag hadde vi en hardøkt på dem. Orion var med på denne som alle de andre øktene. Vi Satser på bane mellom jul og nyttår med 2 åringene. Orion blir traver.

Link på Sophia Pedigrees:

http://www.sophiapedigrees.com/search/109557/horses/

Orion den 19. Oktober

Orion 1. Juni

Orion 17. Feb 2017