Presentasjon og treningsrapporter

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&sokId=30112085 

 

Presentasjon: Ble kjøpt inn under klasseløpsauksjonen av et lokalt eierlag, artig å få tilliten på en slik hest. Pappa er Farifant, mens amerikansk fødte Shadowshot er mor. Hun er allerede mor til vinner av Martha løpet 2016, Shotproof. Flying Shadow er omkring 24% Fransk og 76% Amerikansk i blodlinjene. Superhoppa Lover`s Walk er femtemor. Hun går igjen i betyningsfulle Royal Prestige (etter Rosemary), Stroke Play, og f.eks 08,4 traveren Archangel. Farifant er relativt ny i avlen og fikk sine første avkom i 2014 her i Skandinavia. Han ble vist til kåring i Sverige i 2013. Og ble vurdert til å ha høy avlsverdi (score 80). Har levert bra startprosent på første kullet fra 2014, man mangler vel en topp enda. Køvras So Far har vært den beste med over en halv million innkjørt (pr Sept 2017). Farifant er ganske mye fransk avstammet. Mor til Flying Shadow er helamerikansk. Og er 3x3 på Valley Victory. Flying Shadow bør med andre ord være perfekt krysset.

Oppdatering 22.juli: Har gått intervaller 2 dager i uka de siste 2 ukene. De to andre dagene er det litt roligere mosjon. Ser bra ut og tåler opplegget bra.

Oppdatering 8.juli: Følger det vanlige opplegget og virker til å trives godt med det.

Oppdatering 24.juni: Har gått to dager i løypa og fått to dager med intervalltrening med innlagte stigninger. Er fornøyd med responsen på dette.

Oppdatering 17.juni: Gjennomførte mønstringsløp med galopp underveis på Sørlandet i går på tiden 31.1/2140m. Får seg et par rolige dager i starten av denne uka etter det.

Oppdatering 10.juni: Har fått seg et jobb på 1.35/2000m og blir meldt til mønstringsløp førstkommende søndag på Sørlandet.

Oppdatering 3.juni: Har gått 3 dager i løypene og fått dobbeltheat i 1.44-1.42fart/1600m.

Oppdatering 27.mai: Har trent som vanlig denne uka og leverer sammen med Jackpot B.R. gode innsatser i treningsløypene fra dag til dag og uke til uke.

Oppdatering 20.mai: De varme 2-åringene har gått 3 dager i løypa. Den 4.dagen gikk de dobbeltheat i 1.46/1.44-fart over 1600m. Er fornøyd med hvor de er for øyeblikket.

Oppdatering 13.mai: Har trent i løypene gjennom uka, men var en tur innom banen på tirsdag for å gå 2 heat på 1.46/1.44. Begge heatene gikk over 1600m.

Oppdatering 06.mai: Flying Shadow og Jackpot har gått samme opplegg som forrige uke uten at vi har skjerpet på farten. Dette klarer de fint.

Oppdatering 29.april: Har gått et jobb på 1.40/1600m og ellers jobbet videre i treningsløypene. Det går rette veien.

Oppdatering 17.april: Har som forrige uke gått et jobb i 1.45fart over 1600m og ellers holdt seg i treningsløypene. Er godt fornøyd.

Oppdatering 08.april: Har gått heat  i 1.45-fart / 1600m denne uka og ellers oppført seg fint i treningsløypene. Fint å se fremgangen som er for tiden.

Oppdatering 01.april: De varme 2-åringene har gått et heat i 1.50-fart / 1600m denne uka. Ellers har de gått i treningsløypene.

Oppdatering 25.mars: 2-åringene er jeg veldig fornøyd med om dagen og da er det ingen grunn til å endre på oppskriften per nå. Dermed har de varme 2åringene gått et heat også denne uka over 1600m/1.55 og ellers vært ute i treningsløypene.

Oppdatering 18.mars: Har gått et heat denne uka, i 1.55fart over 1600m. Ellers jobbet i treningsløypene.

Oppdatering 11.mars: De varme 2-åringene hadde kun ett heat-jobb denne uka ( i 2.00-fart) og har gått i løypene resten av dagene.

Oppdatering 4.mars: Har gått heat 2 dager denne uka med fart på 2min. Dette gikk fint. Ellers har det vært daglige turer i treningsløypene rundt travparken.

Oppdatering 25.februar: Har gått heat 2 dager denne uka i 2.12fart. Ellers gått i treningsløypene.

Oppdatering 18.februar: Har hatt 2 dager med heat i 2.15-fart. Resten av dagene har vært i treningsløypene. 

Oppdatering 10.februar: Gikk heat tirsdag og fredag i 2.10-fart. De andre dagene har han vært ute i treningsløypen rundt travparken.

Oppdatering 03.februar: Denne uka ble det bare 4 treningsøkter grunnet det dårlige føret som har vært. Fredag ble det jevnlig dårligere utover dagen, så da fikk både Flying Shadow og Javier B.R. fri i stedet. 

Oppdatering 28.januar: Har trent videre i treningsløypene med sine 8km daglig denne uka. Fortsetter med det kommende uke frem til fredag når 2-åringene får prøve seg i heat.

Oppdatering 20.januar: Har gått 5 dager i løypa denne uka. Ved månedsskiftet vil 2-åringene begynne å gå heat blant annet og få prøve seg med litt mer fart etterhvert. Har fått June Leire som oppasser.

Oppdatering 13.januar: Har fått gjort seg litt kjent med noen jobb ute i løypene noen av dagene denne uka, så har det vært de vante jobbene i banen de andre dagene.

Oppdatering 06.januar: Ble vaksinert i romjulen og fikk noen rolige dager. Har startet nyåret med å øke 1 kilometer på sine daglige treningsjobb. Nå er det 8km 5 dager i uka som gjelder. 

Oppdatering 18.desember: Flying Shadow har blitt flyttet til travparken og trener på der nå. Har fått fjernet ulvetenner i løpet av siste uka.

Oppdatering 09.desember: Har gått fint gjennom uka i treningsløypene på Inntjore. Distansen på 7km ligger enda fast for varmblodsåringene.

Oppdatering 02.desember: Har jobbet på med 7km jogg daglig på Inntjore denne uka sammen med de andre varme åringene.

Oppdatering 25.november: Har fullført sin 1.uke med daglige 7km og en liten forandring er at vi nå hovedsaklig kjører varmblodsåringene for seg og kaldblods for seg. Naturlig nok vil kanskje mange si. Det vil si at Flying Shadow får sine turer med Nonchalanty og Javier B.R. Har ellers taklet fint å få lengre turer denne uka. 

Oppdatering 19.november: Har fortsatt å trene på med sine 4km jogg i grupper som settes sammen av Neslands-hestene, Nonchalanty og Javier B.R. Blir oppjustert til 7km fra i dag av.

Oppdatering 11.november: Går i gruppe under jogging på 4km, ofte med Neslands Lynet og Neslands Gnist, men innimellom med Nonchalanty og Javier B.R.  Flying Shadow oppfører seg veldig fint og gjør unna arbeidsoppgavene veldig lett. 


Oppdatering 28.oktober: Har økt opp til 4km pr treningsjobb, noe som fungerer fint.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og før det har de jogga 3km på Frivoll på en fin måte. 

Oppdatering 14.oktober: Har jogget 2km foran vogn på Frivoll gjennom uka. Går foreløpig alene i treningsjobb. Godt fornøyd. 

Oppdatering 07.oktober: Har jogga 2km foran vogn på Frivoll, så  er i gang med trening nå. Veldig fornøyd med fremgangen.

Oppdatering 29.september: Ble tømmekjørt mandag til onsdag, før de gikk i vogn torsdag og fredag. Har oppført seg og håndtert dette bra. Nærmer seg å plukke kilometer etter kilometer.

Oppdatering 22.september: Har blitt håndtert videre og blir introdusert til nye utfordringer litt etter litt. Responderer bra. Settes foran vogn neste uke.

Oppdatering 15.september: Fin hest som står på gården. Har blitt tømmekjørt i en ukes tid hvor han oppfører seg fint og tilpasser seg til oppgavene han får.