Presentasjon og treningsrapporter

Rymodin 2 års Hingst etter Moe Odin og Lompia

Eier: Ole Andreas Sunde

Fin modell som kom inn på stallen den 3. April. Skal jobbe litt med temmingsbiten fra starten med han.Pappa er Moe Odin og mor er Lomepia som løp inn over 400000 kr og travet 26,2. Fantastiske Trøpila er mormorsmor. Med andre, ei skikkelig travslekt i morslaget. Trøpila er mor til to dobbeltmillinærer (Lome Elden og Lome Kongen). Samt mormor til ytterligere to dobbeltmillionærer (Lome Brage og Lome Stjernen).  Hun går også igjen i stamtavlen til en rekke hester langt over snittet. Hun har 72 etterkommere hvor hun inngår i morlinjen født mellom 1998 og 2013. 47 av disse har startet.  Snitthesten har løpt inn nesten 240000 kr. Siste skudd på stammen er Lome Diamant som vant Biri Oppdrettningsløp og tjente over 600000 kr som treåring i 2017. Mor Lomepia sin førstefødte er den lille hoppa Rymix.  Hun hadde en fin debut sesong som treåring i fjor. Tjente 86000 kr og vant 2 av 8 løp. Travet 31,6 og debuterte i banen med seier i August måned.

Oppdatering 6. April: Har vi tømmekjørt hver dag siden Onsdag. Har mye å lære seg enda. Går avslappet, men kan plutselig geare seg litt. Men heldigvis er han ikke så stor. Så vi klarer å stoppe han.

Oppdatering 13. April: Tømmekjørt hele uka. Og vært fin. Såpass fremgang at det er ikke umulig vi spenner han for mot slutten av neste uke.

Oppdatering 21. April: Gått i vogn 4 dager denne uka med leiehjelp. Han er kald og rolig. Så dette ser bra ut.

Oppdatering 28. April: Vogn 5 dager denne uka, ca 4 km per tur. Oppfører seg veldig fint. Eg har med meg folk i vogna. Slik at vi kan hoppe ut av denne om det skjer noe tull. Har ikke trengt å forlate denne.

Oppdatering 5.Mai: Gått hver dag i vogn. Kjørt samme opplegg som forrige uke, der man har med leiehjelp. Forskjellen denne uka er at han har gått 2 turer til Sagmyra. Han møter sykellister, biler og folk uten å bry seg. Ikke noe å utsette på han.

Oppdatering 20. Mai: Rymodin er fortsatt veldig fin å holde på med. Og nå er han i utgangspunktet ferdig temt, og vi er begynt å trene hesten. Har også hatt innom eier på besøk, som var med og kjørte sammen med Rymodin.