Presentasjon og treningsrapporter

Presentasjon av Balder Odin: Sjeldent flott hest. Var og så på han tidlig blant flere unghester. Skilte seg ut. Utrolig lettbeint, har en fin fasong og rett bygning etter mitt syn. Han er etter Moe Odin og har Åsajerven som morfar. Mor Steggsjura vant Drammens 5 års løp for hopper, hun tjente over 400000 kr. Balder Odin kommer fra ei sprek hoppelinje. Finstad Stegga er fjerde mor. Hun går igjen ei en rekke topphester (hele 8 millionærer). Mormor til Balder Odin er Hege Tina. Hun er også mor til Timian Best og Derby vinner fra 2013, Timian Scott. Balder Odin har det som skal til for å bli en skikkelig god hest, tror vi.

Oppdatering 21.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja er det ikke mye nytt å melde, de jogger videre sine 7km 5 dager i uken og gjør dette med letthet.

Oppdatering 14.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja har fortsatt treningssamarbeidet denne uken og alt går på skinner. De jogger enda 7km sammen 5 dager i uka.

Oppdatering 07.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja jogger 7km sammen nå pr treningsøkt. Dette gjør de 5 dager i uken. Alle disse tre har tatt dette fint og jeg er godt fornøyd med fremgangen på alle tre. Kommer til å fortsette med disse tre sammen frem mot vinteren, med mindre noe endrer seg drastisk. 

 Oppdatering 29.september: Uberg Tor, Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har gått sammen mandag til fredag denne uken og det har gått veldig fint. I helgen får de velfortjent pause.

Oppdatering 22.september: Jogger på og gjør det han skal. 

 

Oppdatering 15.september: Har flyttet til Inntjore og har funnet seg godt til rette der. Flott hest som jogger 4km lett i trening. Maiken Morales er oppasser.