Johan Herbjørn Jr den 19. Oktober

 

Johan Herbjørn Jr 2 års hingst etter Johan Herbjørn og Gaupen Nina

Johan Herbjørn Jr er etter Johan Herbjørn (Spikeld). Mor til Johan Herbjørn, Høiby Tina. Har avlet en datter ved navn Gaupen Stjerna. Hun er igjen mor til Odd Herakeles. Johan Herbjørn har vært flink løpshest som har travet 23 og tjent over 700000 kr. Slo en såpass god hest som Særpefanten i samløp som treåring. Og vant 3 av 8 løp i den sesongen. Så en viss tidlighet har han vist. Blir spennende å se hvordan sønnen hans her. Morfar er Åkre Lurifax, en Jærvsøfaks sønn. Hingstelinjen til Spikeld mot hingstelinjen til Jærvsøfaks har levert veldig bra. Brenne Rødi, Teddy Gutten Støen, Vesle Frøken Støen, BW Gulliver er alle eksempler som er millionærer. 

Johan Herbjørn Jr kommer fra en unghesttrener som har veldig godt rykte på seg. Sven Olav Weberg har helt sikkert fått bygget opp en "grunnmur" slik vi liker. Vi kjører det faste opplegget med å ta noen turer helt alene med han. Slik at han blir kjent og slapper av. Så får vi se om vi ikke kan sette han inn sammen med noen av de andre 8 toåringene som står på stallen. Snittalderen på stallen er eg forøvrig veldig godt fornøyd med:)

Status 19. Oktober: Vi mengde trener videre med Johan Herbjørn Jr. En veldig snill og grei hest. Som gjør det han får beskjed om.  Blir spennende å se hvor langt det kan nå, når han har fått vinteren på seg.