Presentasjon og treningsrapporter

Presentasjon av Balder Odin: Sjeldent flott hest. Var og så på han tidlig blant flere unghester. Skilte seg ut. Utrolig lettbeint, har en fin fasong og rett bygning etter mitt syn. Han er etter Moe Odin og har Åsajerven som morfar. Mor Steggsjura vant Drammens 5 års løp for hopper, hun tjente over 400000 kr. Balder Odin kommer fra ei sprek hoppelinje. Finstad Stegga er fjerde mor. Hun går igjen ei en rekke topphester (hele 8 millionærer). Mormor til Balder Odin er Hege Tina. Hun er også mor til Timian Best og Derby vinner fra 2013, Timian Scott. Balder Odin har det som skal til for å bli en skikkelig god hest, tror vi.

Oppdatering 09.desember: Har funnet seg fint til rette på travparken og går enda 7km-jobb på banen nå da. Farten åringene holder er ca 3.00-fart. 

Oppdatering 2.desember: Har hatt sin siste uke med daglige 7km på Inntjore på en stund da han blir flyttet til de nye boksene på Travparken i dag. 

Oppdatering 25.november: Fortsetter å gjøre jobben sin på en fin måte fra dag til dag. Har fått flere å jobbe med når de andre kaldblodsåringene har tatt steget opp til å gå 7km de også. Det gir oss litt mer frihet til å mikse heatene fra dag til dag hvem hestene går sammen med.

Oppdatering 19.november: Har jogget på sammen med sine medsammensvorne i Nehemja og Milan. 

Oppdatering 11.november: Jogger på videre med Kringelandnehemja og Milan. De jogger sine 7km og hadde en liten spurt i 2.20-fart i midtuka.

Oppdatering 04.november: Jogger 7km som vanlig og har denne uken hatt besøk av eieren som var med på en runde. Holder seg sammen med Kringelandnehemja og Milan, noe vi nok fortsetter med fremover siden dette har vært en vellykket oppskrift sålangt.

Oppdatering 28.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja er enda en trio som trener sammen og gjør det på en fin måte. De jogger videre sine 7km 5 dager i uka og er hele og fine alle tre.

Oppdatering 21.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja er det ikke mye nytt å melde, de jogger videre sine 7km 5 dager i uken og gjør dette med letthet.

Oppdatering 14.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja har fortsatt treningssamarbeidet denne uken og alt går på skinner. De jogger enda 7km sammen 5 dager i uka.

Oppdatering 07.oktober: Balder Odin, Milan og Kringelandnehemja jogger 7km sammen nå pr treningsøkt. Dette gjør de 5 dager i uken. Alle disse tre har tatt dette fint og jeg er godt fornøyd med fremgangen på alle tre. Kommer til å fortsette med disse tre sammen frem mot vinteren, med mindre noe endrer seg drastisk. 

 Oppdatering 29.september: Uberg Tor, Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har gått sammen mandag til fredag denne uken og det har gått veldig fint. I helgen får de velfortjent pause.

Oppdatering 22.september: Jogger på og gjør det han skal. 

 

Oppdatering 15.september: Har flyttet til Inntjore og har funnet seg godt til rette der. Flott hest som jogger 4km lett i trening. Maiken Morales er oppasser.