Presentasjon og treningsrapporter

Kringeland Enok (5 års hingst etter Bork Odin og Lyn Kari)

Eier: Geir Arne Eriksen

Hel bror til Lyn Rappa som ble nr 2 både i hoppekriteriet og hoppe derby. En helt annen type. Mer grov og større modell. Står med 5 strake seiere. Og har hatt en veldig utvikling. Skulle tro det var en vallak for han er rolig som dagen er lang. Absolutt en hest eg forventer meg en del av fremover. Blir mer og mer fart i han også.

Oppdatering Mai: Gutten til Nils har vokst med oppgavene. Fått seg noen turer i dødens nå. Og gått ned endel tidsmessig. Stadig utvikling i "Enok". Tror det skal være en hest som er med oppover i grunnlagene.

Oppdatering 11.november: Har jogget og gått intervaller. Har fått en rolig uke etter to løp forrige uke. Ser fin ut.

Oppdatering 4.november: Gikk et sterkt løp fra dødens under V75-kjøringen på Sørlandet i går, men galopperte som mulig vinner inn på oppløpet. Kom nedpå igjen og fullførte til 5.plass. Startet også fra 12.spor på Bjerke onsdag og gikk inn til premie der. Ble feil i det løpet hvor han måtte gå bakfra, trives bedre lengre fremme.

Oppdatering 28.oktober: Han har trent fint siden siste start og har ingen ting å utsette på han før han skal ut igjen på Bjerke på onsdag.

Oppdatering 21.oktober: Gikk et godt løp til 2.plass på Bjerke onsdag og viste at han er der jeg vil ha han. Deilig å se og motiverende for tiden fremover. 

Oppdatering 14.oktober: Har blitt gått igjennom etter løpet sist og viser seg frisk og fin i intervallene på Inntjore. Er meldt i et finere løp på Bjerke onsdag og håper at han der viser at det kun var en dårlig dag sist. 

Oppdatering 07.oktober: Skuffet på lørdag, på tross av solid motstand. Vi tar en gjennomgang før vi setter han opp til løp igjen. 

Oppdatering 29.september: Har trent fint gjennom uka og er tilbake i form. Må tenke litt mer på når det blir neste start, men det kan bli veldig snart :)

Oppdatering 22.september: Mye forbedret med løp i kroppen fra sist. Syns løpet var veldig positivt, hvor han avsluttet godt etter å ha løst litt dårlig, i kombinasjon med en hest som galopperte innvendig. Usikkert løpstilbud i nær fremtid, så vi får se det litt an. Viser at han er på rett vei, så får uansett trent godt til neste løp.

Oppdatering 14.September: Gikk et godkjent løp etter pause på Kloster i går. Var litt tung i kroppen, men det var forventet etter lengre tid uten løp. Trener fint og kommer snart ut i løp igjen.

Oppdatering 2. September: Har fått et hurtigjobb i 30 fart forrige uke. Virker til å være løpsklar igjen. Kommer ut i løpet av kort tid i løp. Kommer til å gi han fine løp i starten. Og håper på en bra høst/vinter med han.

Oppdatering 19. August: Vi har begynt å se i løps bulletinen med han igjen. Har trent på og vi håper han skal bite fra seg nå i høst/vinter. 

Oppdatering 9. Juli: Trener på videre.

Oppdatering 4. Juli: Trener på etter planen.

Oppdatering 29. Juni: Hatt det litt rolig etter siste starten, ble et tøft løp. Har vært god lenge. Vi gir han en pause fra løp en mnd eller to.

Oppdatering 18. Juni: Startet på torsdag. Fikk et snilt løp og åpningen kom litt seint. Gjorde et fint løp til 4 plass. Han har hatt form lenge, kombinert med at han har tjent mye penger. Derfor vil han få litt snille løp fremover.

Oppdatering 11. Juni: Starter igjen på torsdag. Har fått endel tøffe løp i år. Så nå skal han få et fint løp. Møter et par gode. Vi sikter på rygg og kjøring tilslutt.

Oppdatering 4. Juni: Startet på søndag. Gått opp en klasse og er fortsatt med og preger løpene. Gikk utvendig leder i et løp som ble innringt. Det ble akkurat det samme i det gyldige løpet. Stod på flott og ble nr. 3 Gikk 26,4 2140 m volte. Utrolig hvor lenge han har holdt formen.

Oppdatering 28. Mai: Hatt det litt rolig etter et par tette starter. Men virker fin. Mulig vi starter med han om ikke så lenge.

Oppdatering 20. Mai: Feilet dessverre fra start i finalen på Bjerke. Travet et kanonløp etterpå. Og fikk siste pengene her. På Jarlsberg stod han i bakspor på en sprint, det er ikke lett. Travet 25,4 over sprint. Så har blitt to ny rekorder på han den siste uka. 

Oppdatering 5.Mai: Trent fint og ikke noe å finne på han. Vi har finale mål for han neste helg på Bjerke.

Oppdatering 28. April: Gikk et fint løp på Tirsdag. Måtte frem utvendig leder etterhvert, ingen ville dra opp farten. Når eg kjørte over mål, stod det 19 på klokka. Så han har utviklet seg mye på fart denne vinteren.

Oppdatering 21. April: Starter igjen til Tirsdag på Momarken. Var god til nok en seier på Søndag. Han følger opp. Blir et rolig løp til Tirsdag. Møter gode hester og skal få en gjennomkjøring til grunncup finale. Det må løse seg for at han skal være med helt i toppen til uka.

Oppdatering 14. April: Vanlig fin treningsuke. Starter til Søndag. Møter noen gode, men er i form. Kan kjempe i toppen. Vi jobber som sagt mot en grunncup finale om 3 uker.

Oppdatering 6. April: Seiersmaskinen har trent fint etter sårskade. Ser ut som det har gått greit. Mulig vi snart melder til løp igjen. Finalen på Bjerke den 12. Mai er hovedmålet for hans del nå i vår.

Oppdatering 30. Mars: Var en V75 vinner på Lørdag. Fikk en lite tråskade etter løpet. Ikke noe alvorlig. Vi har trent. Skulle startet på Klosterskogen Langfredag. Men tar ikke noen sjanser og velger derfor å styre unna dette løpet.

Oppdatering 23. Mars: Starter på Lørdag i V75 og under påsketravet på Klosterskogen. Spor 8 på Sørlandet og spor 12 på sprint. Ikke så heldig her med andre ord. Fikk et jobb sammen med Nesvik`n på banen på Onsdag. Så fin ut. 

Oppdatering 16.Mars: Trent fint etter en fin prestasjon på Søndag. Diskuterer med eier hvor vi skal ut neste gang.

Oppdatering 9. Mars: Klar for sørlands mesterskapet. Har virket fin i trening. Fikk en tøff økt på Onsdag. Legger på alu sko på Lørdag og tror vi kan kjempe langt fremme til Søndag. Vi kjører for å prøve å vinne til Søndag. Om han er god nok vet vi ikke, men prøve skal vi.

Oppdatering 3. Mars: Skuffet litt på Tirsdag. Men han har lov til å ha dårlige dager han også også. Skal ut i løp neste helg. Far trenger penger.

Oppdatering 23. Feb: Starter Tirsdag. Håper å kjempe i toppen. Virker fin og har en fin oppgave på papiret.

Oppdatering 16. Feb: Er en vinnerhest. Knakk dem fra dødens på Lørdag, og tok en V75 seier. Med Enok har eg hatt en langsiktig plan hele tiden. Og tror han skal kunne nå ett stykke. Vi matcher mot Sørlandsmesterskapet. Mulig vi legger inn en løp i mellom. Trener fortsatt fint. Og har en god helse.

Oppdatering 9. Feb: Trener veldig fint. Starter i V75 på Forus. Han har vært variabel på start i volte. Men løser han greit. Skal han regnes i toppen.

Oppdatering 2. Feb: Enok får de vanlige øktene sine. Vi skal være klar til løp neste helg.

Oppdatering 26. Jan: Uforandret i trening. Starter til Søndag på hjemmebane. Møter flere hester som er raskere enn han i beina. Men kan likvel være en av de som kjemper i toppen. Om ting blir riktig. Målet er uansett et V75 løp på Forus den 10. Feb.

Oppdatering 19. Jan: Startet på Tirsdag. Og vant etter behag. Kanskje vi skulle begynne med tips til løp på Sørlandet og Forus på denne siden?:) Har endel løp å velge i fremover med Enok. Får tenke litt hvor eg tar han ut. En flott hest. Som har holdt formen lenge.

Oppdatering 12. Jan: Fikk hardøkt på Onsdag. Og skal ut i løp til Tirsdag på Forus. Regnes helt der fremme om han løser greit for start. 

Oppdatering 5. Jan: Trent rolig. Gikk løp på Tirsdag. Og var bra. Fikk en tur i rygger. Og manglet akkurat litt på å gå ut i siste sving, så måtte kjøre innvendig. Fikk åpning, men bruker litt tid på å takte skikkelig om. Tror han kunne vunnet om vi hadde hatt åpning i siste sving. Blir løp for hans del på Forus den 16. Jan.

2017:

Oppdatering 29. Des: Enok er den 4 åringen som har tatt flest seire i 2017. Det må vi være stolte av. Han travet en veldig bra løp sist. Løste fint fra sitt lange tillegg. Og fikk gå i rygger. Gått mye i tet i løpet av året. Og trengt tid mellom løpene. Nå prøver vi å kjøre i litt rygger fremover. Og håper han kan utvikle seg, og starte litt oftere som følge av dette. Tror han kan ta et steg til neste år og tjene fine penger. Virker veldig solig helsemessig.

Oppdatering 15. Des: Trent fint. Og starter fra et fint spor til Søndag. Er kraftig kuskeforsterket, hvor toppkusk Åsbjørn Tengsareid sitter i vogna. Løser han, så sitter han nok foran. Målet er uansett et fint løp, uten galopp og en bra plassering. Men er en seiershungrig herremann. Så kan hende han går helt til topps.

Oppdatering 8. Des: Hatt ei fin uke på treningsfeltet. Virker bra. Tror det blir løp på han igjen den 17. Des. Kan faktisk bli den 4 årige kaldblodsen i landet som har flest seire i år, ikke verst. Enok ble sjekket i munnen av Berven tidligere i uka.

Oppdatering 1. Des: Var ute på Mandag. Feilet i en trang situasjon. Er behandlet. Og kommer sterkere tilbake.

Oppdatering 24. Nov: Skal ut i løp på Mandag på Klosterskogen. Virker fin i trening. 

Oppdatering 17. Nov: Virker fin etter løpet. Og klar for nytt på Søndag. Oppasser Nils Ivar har hatt skrittetur med han i dag. Og var fornøyd med Enok. Håper han gjør et fint løp til Søndag.

Oppdatering 10. Nov: Ute og vant et lunsjløp denne uka. Tet og blomster var planen, og det ble det. Fikk noen drag i Sagmyra på Mandag før løpet. Styrket troen før løpet.

Oppdatering 3. Nov: Ble behandlet etter siste starten. Var ikke som best da. Fått trening 3 dager i uka. Veksler mellom lang turer og blåses litt innimellom. Skal ut i Drammen til Torsdag. Satser på å lede hele veien. 

Link på travsport.no:

 

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?id=116&sokId=30091009