Kringeland Enok (4 års hingst etter Bork Odin og Lyn Kari)

Eier: Geir Arne Eriksen

Hel bror til Lyn Rappa som ble nr 2 både i hoppekriteriet og hoppe derby. En helt annen type. Mer grov og større modell. Står med 5 strake seiere. Og har hatt en veldig utvikling. Skulle tro det var en vallak for han er rolig som dagen er lang. Absolutt en hest eg forventer meg en del av fremover. Blir mer og mer fart i han også.

Oppdatering Mai: Gutten til Nils har vokst med oppgavene. Fått seg noen turer i dødens nå. Og gått ned endel tidsmessig. Stadig utvikling i "Enok". Tror det skal være en hest som er med oppover i grunnlagene.

Oppdatering 3. Nov: Ble behandlet etter siste starten. Var ikke som best da. Fått trening 3 dager i uka. Veksler mellom lang turer og blåses litt innimellom. Skal ut i Drammen til Torsdag. Satser på å lede hele veien. 

Oppdatering 10. Nov: Ute og vant et lunsjløp denne uka. Tet og blomster var planen, og det ble det. Fikk noen drag i Sagmyra på Mandag før løpet. Styrket troen før løpet.

Oppdatering 17. Nov: Virker fin etter løpet. Og klar for nytt på Søndag. Oppasser Nils Ivar har hatt skrittetur med han i dag. Og var fornøyd med Enok. Håper han gjør et fint løp til Søndag.

Oppdatering 24. Nov: Skal ut i løp på Mandag på Klosterskogen. Virker fin i trening.  

Oppdatering 1. Des: Var ute på Mandag. Feilet i en trang situasjon. Er behandlet. Og kommer sterkere tilbake.

Oppdatering 8. Des: Hatt ei fin uke på treningsfeltet. Virker bra. Tror det blir løp på han igjen den 17. Des. Kan faktisk bli den 4 årige kaldblodsen i landet som har flest seire i år, ikke verst. Enok ble sjekket i munnen av Berven tidligere i uka.

 Oppdatering 15. Des: Trent fint. Og starter fra et fint spor til Søndag. Er kraftig kuskeforsterket, hvor toppkusk Åsbjørn Tengsareid sitter i vogna. Løser han, så sitter han nok foran. Målet er uansett et fint løp, uten galopp og en bra plassering. Men er en seiershungrig herremann. Så kan hende han går helt til topps.

 

Link på travsport.no:

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?id=116&sokId=30091009