Kolnes Tom  (7 års hingst etter Bork Odin og Perle Tine)

Eier Tor Birger Krageboen (www.masto.no)

Kom inn på stallen i slutten av Januar. Ernst Karlsen jobber litt med han for tiden. Vant et V75 løp med 110000 svenske kroner i Mars 2016. Og har fart og kapasitet et stykke til. Blir spennende. En livlig hingst med godt humør. Håper å kjøre ganske fort med han til sommeren.

Oppdatering Okt:

Har vært bra i min regi. Kunne hatt litt mer hell i v75 løpene han har vært med i. Men tross alt travet 22,7 og vunnet 2 av 11. Samt en andre og en tredjeplass. Bevisst kjørt litt mellomdistanse løp med han. Slik at han ikke blir rendyrket sprinter. Blir vrient å tjene penger på sikt om hestene bare går den distansen. Han er per nå Bork Odins nest raskeste avkom. Og har også tatt totalt 15 seire. Tror det er mer å gå på. Og fant ett nytt gear og mer harmonisk etter han kom til Inntjore i April/Mai måned. 

Oppdatering 3. Nov: Er stadig flink. Holdt form lenge. I og med han kanskje har vært litt svak oppunder mål tidligere. Så har han fått mye litt lengre intervaller. Han har gått 2 turer til Kilebunnen i uka. Og en dag med litt lengre bakkturer i hesthagen (bakken er 1200 meter). Her får han noen drag. Når det blir litt lenge mellom løp. Så blåser eg han på rettstrekket. Kunne fort hatt mye mer penger på konto. I løp har han hatt en tendens til å få en trykk eller bli svart opp. Dersom han er med foran. Mulig fordi konkurrentene mener han ikke alltid går helt til mål. Noe som er feil. Viste det senest på full distanse i kveld på Jarlsberg. Hvor han kjempet bra helt til mål. Og ble målfotoslått til andreplass. Vi tar sikte på løp under V75 på Travparken neste helg. 

Oppdatering 10. Nov: Klar for V75 på hjemmebane. Fikk en rolig tur på Mandag. Og litt kjappere fartslek på i Hesthagen bakkene på Onsdag. Kjørte 2 drag der. Virker klar.

Oppdatering 17. Nov: Var dessverre ikke som best på Lørdag. Og hostet litt etter løpet. Tok blodprøver på Mandag og sjekket opp. Fant ikke noen andre feil på han. Vi tar en treningspause. Og håper det kommer et fint løpstilbud til han i løpet av vinteren. Da kan han tjene mye penger.

Oppdatering 24. Nov: Behandles av Ernst Karlsen en gang i uka. Treningsmessig virker Kolnes Tom fin. Bytter litt på hvem han går sammen med. Fin treningsuke.

Oppdatering 1. Des: Han behandles av Ernst Karlsen. Og trener på. Virker fin treningsmessig. Blir spennende med han etter pause igjen. Fin  treningsuke for hans del. Med fine treningsforhold.

 Oppdatering 8. Des: Kolnes Tom trener veldig fint, men har som nevnt en liten løpspause. Men ikke noe å bemerke på han treningsmessig. Oppasser Dina har også et veldig godt øye til Kolnes Tom. Som er en flott hest å jobbe med.

Oppdatering 15. Des: Får mengde treningsprogrammet. Håper det fører til at han viser skikkelige tenner når han kommer i banen igjen. Trener fint, og er pigg og glad.

Link på travsport.no:

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?id=116&sokId=30067479