Presentasjon og treningsrapporter

Hage Odin (2 års vallak etter Bork Odin og Torpa Fia)

Eier: Truckers Corner

En flott modell av en hest. Veldig teknikk. Linjeavlet på Elding. Ropte denne inn på klasseløpsauksjonen. Har hatt godt av å gå litt i rygg på de andre hestene. Vært litt hissig. Begynner å roe seg og fokusere på oppgavene. Øyvind Berven fant også litt med tennene på han. Noe som hjalp veldig. Denne kan flytte beina fort om eg vil kjøre skikkelig med han. Cecilie har veldig fin kjemi med han. Så hun har kjørt han ganske mye med Hage Odin. Et artig lokalt eierlag med flere relativt ferske eiere. Samt lokal oppdretter.

Oppdatering Mai: Har blitt kastrert. Og holdt i gang mer eller mindre vanlig siden kastrering. Hage Odin ville litt for mye, og stresset. I samråd med flertallet på eierlaget ble han derfor vallak.  Som type er han fortsatt fin. Beveger seg veldig lett. 

Status 19. Oktober: Hage Odin har fått mye trening. Beveger seg fortsatt lett. Blir også kjørt endel alene. Slik at han holdes nedpå litt.  Virker til å ha veldig fart. Så håper han kan bli en skikkelig speedkule neste år.

Oppdatering 3. Nov: Har eg konsekvent kjørt alene. Og har roet seg ned endel. Kommer ikke til å dra på bane med han enda. I og med vi jobber med å roe han. Men dosene sine får han. Håper fremgangen med litt alenetrening fortsetter.

Oppdatering 10. Nov: Hage Odin har vi anskaffet 4 hjulsvogn til. Slik at vi forhåpenligvis får han litt nedpå. Blitt roligere allerede etter noen turer i denne. Kommer til å gå i den 5 dager i uka. Øyvind Ribe (mannen bak Direktøren og Tropican ) som kanskje har mest mil av alle i en slik vogn her i området, var med en tur i den i dag.

Oppdatering 17. Nov: Planen er å kjøre i 4 hjulsvogn 2-3 uker til. Setter på trykk så fort han vil dra avsted. Men blir sjeldnere og sjeldnere eg trenger det. Håper dette slår bra ut. Og at vi kan sette på en vanlig vogn igjen etter dette.

Oppdatering 24. Nov: I og med det var glatt tidlig i uka. Så kjørte eg i ei vogn litt tung 2 hjulsvogn. Ble gledelig overrasket her. Hage Odin var rolig i denne. Så 4 hjulsvogna har hjulpet. Var faktisk så fornøyd at på Torsdag gikk han sammen med de andre. Og var rolig, rett og fin også her. Kjører dette opplegget så lenge han er rolig. Og om han gearer seg igjen, så finner vi frem 4 hjulsvogna igjen. Puls og bevegelsesmessig ligger Hage Odin godt ann.

Oppdatering 1. Des: Hage Odin oppfører seg fint også denne uka. Hatt noen turer alene, og noen sammen med de andre. Artig at han fortsetter fremgangen, og holder mer roen. Blir også longert av oppasser Cecilie innimellom.

Oppdatering 8. Des: Hage Odin er den hesten i stallen, som har mest fremgang om dagen. Travmessig, er det den hesten blant 2 åringene som tar seg lettest frem. Nå er han også mye roligere. Denne uka har han gått 2 dager i 4 hjulsvogn, og 2 dager i 2 hjulsvogn. Håper dette fortsetter i samme stilen. Da får eierkretsen det mye moro neste år.

Oppdatering 15. Des: Hatt alle øktene sine sammen med endel andre unghester denne uka. Går bra strisekken. Og er rolig og fin fortsatt. Kjører mye med han selv. 

Link på Sophia Pedigrees:

http://www.sophiapedigrees.com/search/109341/horses/

Hage Odin 19. Oktober

Hage Odin 1. Juni

Trening 23.2.17

Hage Odin i en liten runde i banen, etter endt trening på jernbanelinja

Hage Odin 17. Feb 2017

Trening 21.2.17

Ikke feil å sitte bak denne, Hage Odin har fin spenst.