Presentasjon og treningsrapporter

Neslands Lynet september.18.

Presentasjon: Denne har samme mor som Neslands Faksen og Neslands Jerven. Spikeld er morfar, mens Fjord Jerven er far. 3x3 på Elding. Det er høy startprosent i morlinja. Tredjemor er Frk. Nesland. Hun går igjen i topphesten Neslands Loke ( ca 3,5 mil kr  innkjørt og vinner av blant annet elitkampen på Solvalla). Finnes ellers flere habile hester i morlinja. Går man tilbake til sjette moren. Så finner vi stammoren til Voje og Støen hesten (Triplilla). Neslands Lynet blir spennende å bli kjent med. At han er etter en hingst man aldri har hatt avkom etter i form av Fjord Jerven, gjør det enda mer spennende. 

Oppdatering 20.januar: Har gått 5 dager i løypa denne uka. Ved månedsskiftet vil 2-åringene begynne å gå heat blant annet og få prøve seg med litt mer fart etterhvert.

Oppdatering 13.januar: Har fått gjort seg litt kjent med noen jobb ute i løypene noen av dagene denne uka, så har det vært de vante jobbene i banen de andre dagene.

Oppdatering 06.januar: Ble vaksinert i romjulen og fikk noen rolige dager. Har startet nyåret med å øke 1 kilometer på sine daglige treningsjobb. Nå er det 8km 5 dager i uka som gjelder. 

Oppdatering 18.desember: Har trukket ulvetenner og har ellers jobbet fint på siden siste oppdatering. 

Oppdatering 09.desember: Har funnet seg fint til rette på parken, men har hatt noe småtteri i en fot, så Lynet har ikke fulgt 7km-jobbene i samme grad som de andre åringene denne uka.

Oppdatering 2.desember: Har hatt sin andre, og foreløpig siste uke med daglige 7km på Inntjore på en stund da han blir flyttet til de nye boksene på Travparken i dag. 

Oppdatering 25.november: Har hatt sin første uke med 7km daglig jogg. Det gjør at han nå kan gå med flere forskjellige hester i heatene og vi kan variere litt hvilket selskap kaldblodsåringene har på turene sine.

Oppdatering 19.november: Har fortsatt med jogging 4km i heat med forskjelige sammensetninger av åringene.  Begynner med 7km fra idag av.

Oppdatering 11.november: Går i gruppe under jogging på 4km, ofte med Flying Shadow og Neslands Gnist, men innimellom med Nonchalanty og Javier B.R.

Oppdatering 04.november: Jogger nå i heat sammen med Neslands Gnist og Flying Shadow 4km per dag. 


Oppdatering 28.oktober: Har økt opp til 4km pr treningsjobb, noe som fungerer fint.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og før det har de jogga 3km på Frivoll på en fin måte. 

 

Oppdatering 14.oktober: Har jogget 2km foran vogn på Frivoll gjennom uka. Går foreløpig alene i treningsjobb. Godt fornøyd. 

Oppdatering 07.oktober: Har jogga 2km foran vogn på Frivoll, så  er i gang med trening nå. Veldig fornøyd med fremgangen.

Oppdatering 29.september: Ble tømmekjørt mandag til onsdag, før de gikk i vogn torsdag og fredag. Har oppført seg og håndtert dette bra. Nærmer seg å plukke kilometer etter kilometer.

Oppdatering 22.september: Blitt tømmekjørt gjennom uken og skal prøves foran vogn til uka.

 

Oppdatering 16.september: Ankommet gården i dag.