Presentasjon og treningsrapporter

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&sokId=30110479 

 

Presentasjon: Denne har samme mor som Neslands Faksen og Neslands Jerven. Spikeld er morfar, mens Fjord Jerven er far. 3x3 på Elding. Det er høy startprosent i morlinja. Tredjemor er Frk. Nesland. Hun går igjen i topphesten Neslands Loke ( ca 3,5 mil kr  innkjørt og vinner av blant annet elitkampen på Solvalla). Finnes ellers flere habile hester i morlinja. Går man tilbake til sjette moren. Så finner vi stammoren til Voje og Støen hesten (Triplilla). Neslands Lynet blir spennende å bli kjent med. At han er etter en hingst man aldri har hatt avkom etter i form av Fjord Jerven, gjør det enda mer spennende. 

Oppdatering 1.juli: Har fulgt det samme opplegget som forrige uke og det ser vi for oss at de skal få gjøre i flere måneder framover, med mindre de reagerer veldig uforventet på det. Sålangt har det vært en god reaksjon fra alle. Reiste på beite nå på søndag og blir der en måneds tid.

Oppdatering 24.juni: De kalde 2-åringene har fått gå i løypene mandag og torsdag, 400m bakkeintervaller på tirsdag og heat på bane på fredagen. Onsdagen har de fått fri. Hestene er jeg godt fornøyd med i dette opplegget etter uke 1 med "nytt" oppsett.

Oppdatering 17.juni: Har fått seg fine dager i løypene de siste 2 ukene og skal begynne med en dag med bakkeintervaller kommende uke.

Oppdatering 10.juni: Har fått seg en uke med mange meter i treningsløypene og gjort jobben bra der.

Oppdatering 3.juni: Har fått seg 3 dager i løypene og en dag med dobbeltheat denne uka. Det gikk i 2.05/2.00-fart over 2400m.  

Oppdatering 27.mai: Gikk et flott 2.mønstringsløp på Sørlandet på lørdag da han gikk i mål til 53.5/2160m.

Oppdatering 20.mai: Har gått i løypen alle 4 dager.

Oppdatering 13.mai: GIkk et flott mønstringsløp på Sørlandet i går. Eier og trener var godt fornøyd.

Oppdatering 06.mai: Har fulgt samme opplegg som forrige uke med samme fart sammen med de andre kalde 2-åringene.

Oppdatering 29.april: Har gått heat 2 dager denne uka i 2.10 og 2.00-fart over 2400m. Har også 2 dager i treningsløypene.

Oppdatering 17.april: De kalde 2-åringene har gått heat 2 dager denne uka også. Farten har vært 2.10/2.05, så vi øker farten litt etter litt. Ellers er det treningsløypene som gjelder.

Oppdatering 08.april: De kalde 2-åringene blir nå trent 4 dager i uka. Trener skogsløypa på mandager og torsdager. Går dobbelheat i banen på tirsdager og fredager. Kjører 2.10/2400m skritter 6 minutter og kjører 2.08/2400m.

Oppdatering 01.april: 2-åringene har fått skrudd opp farten litt, vi tar det steg for steg. De har dermed hatt 2 dager med heat i 2.10/2.08-fart og ellers holdt seg i treningsløypene. EIeren har vært på besøk og sett på hesten i aksjon. 

Oppdatering 25.mars: Slet litt videre med forkjølelsen fra uka før, men har kommet seg jevnt utover og er tilbake i full trening nå.

Oppdatering 18.mars: Har slitt litt med en forkjølelse denne uka og har ikke fått trent fullt som vanlig.

Oppdatering 11.mars: Har fulgt samme oppskrift som tidligere med 2 dager heat ( 2.15 / 2.10-fart) og 3 dager i løypene. Dette er noe alle de kalde 2-åringene har gjort. Har vokst litt i det siste og fant seg ikke helt til rette under heatet på fredag, men har ellers vært fin. 

Oppdatering 4.mars: Har også denne uka gått 3 dager i treningsløypene og 2 dager med heat. Farten er skrudd opp til 2.15-fart og dette har de kalde 2-åringene taklet fint.

Oppdatering 25.februar: Har gått 3 dager i treningsløypene og 2 dager med heat i 2.20-fart.

Oppdatering 18.februar: Har hatt 2 dager med heat i 2.20-fart. Resten av dagene har vært i treningsløypene. 

Oppdatering 10.februar: Gikk heat tirsdag og fredag i 2.30-fart. De andre dagene har han vært ute i treningsløypen rundt travparken.

Oppdatering 03.februar: Trente de første 4 dagene i treningsløypene før det var første gang i heat på fredag. Dette gikk fint for alle de kalde 2-åringene. Farten var 2.35, et par sekunder lavere enn planlagt, dette ble slik grunnet føret som var på banen denne dagen. 

Oppdatering 28.januar: Har trent videre i treningsløypene med sine 8km daglig denne uka. Fortsetter med det kommende uke frem til fredag når 2-åringene får prøve seg i heat.

Oppdatering 20.januar: Har gått 5 dager i løypa denne uka. Ved månedsskiftet vil 2-åringene begynne å gå heat blant annet og få prøve seg med litt mer fart etterhvert.

 

Oppdatering 13.januar: Har fått gjort seg litt kjent med noen jobb ute i løypene noen av dagene denne uka, så har det vært de vante jobbene i banen de andre dagene.

Oppdatering 06.januar: Ble vaksinert i romjulen og fikk noen rolige dager. Har startet nyåret med å øke 1 kilometer på sine daglige treningsjobb. Nå er det 8km 5 dager i uka som gjelder. 

Oppdatering 18.desember: Har trukket ulvetenner og har ellers jobbet fint på siden siste oppdatering. 

Oppdatering 09.desember: Har funnet seg fint til rette på parken, men har hatt noe småtteri i en fot, så Lynet har ikke fulgt 7km-jobbene i samme grad som de andre åringene denne uka.

Oppdatering 2.desember: Har hatt sin andre, og foreløpig siste uke med daglige 7km på Inntjore på en stund da han blir flyttet til de nye boksene på Travparken i dag. 

Oppdatering 25.november: Har hatt sin første uke med 7km daglig jogg. Det gjør at han nå kan gå med flere forskjellige hester i heatene og vi kan variere litt hvilket selskap kaldblodsåringene har på turene sine.

Oppdatering 19.november: Har fortsatt med jogging 4km i heat med forskjelige sammensetninger av åringene.  Begynner med 7km fra idag av.

Oppdatering 11.november: Går i gruppe under jogging på 4km, ofte med Flying Shadow og Neslands Gnist, men innimellom med Nonchalanty og Javier B.R.

Oppdatering 04.november: Jogger nå i heat sammen med Neslands Gnist og Flying Shadow 4km per dag. 


Oppdatering 28.oktober: Har økt opp til 4km pr treningsjobb, noe som fungerer fint.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og før det har de jogga 3km på Frivoll på en fin måte. 

 

Oppdatering 14.oktober: Har jogget 2km foran vogn på Frivoll gjennom uka. Går foreløpig alene i treningsjobb. Godt fornøyd. 

Oppdatering 07.oktober: Har jogga 2km foran vogn på Frivoll, så  er i gang med trening nå. Veldig fornøyd med fremgangen.

Oppdatering 29.september: Ble tømmekjørt mandag til onsdag, før de gikk i vogn torsdag og fredag. Har oppført seg og håndtert dette bra. Nærmer seg å plukke kilometer etter kilometer.

Oppdatering 22.september: Blitt tømmekjørt gjennom uken og skal prøves foran vogn til uka.

 

Oppdatering 16.september: Ankommet gården i dag.