Presentasjon og treningsrapporter

Biffmann ØK (2 års hingst etter Bork Odin- Amanda Øk)

Eier: Trond Møretrø (www.nmur.no)

Oppasser:

En flott toåring som har en tøff morlinje, han har de kjappeste generajonsintervallene blant mine 2 åringer. Og er moderne stammemessig. Han har Åsajerven som morfar. Virker til å ha både tøffhet og teknikk. Jobber veldig riktig. Blir en glider i banen.

Oppdatering Mai: Trener på. Har hatt litt problemer med munnen. Så hatt noen turer til Berven med han. Kan absolutt bli en topptraver dette. Har lett for det. Og har stor fart i kroppen. Får øktene sine på Frivoll. Og jobber også bra i bakkene på jernbanelinja.

 

Status 19. Oktober: Jobber fortsatt lett og har en utrolig flott teknikk denne hesten. Kroppen er det heller ikke noe å utsette på. Helt klart det som skal til for å bli en av de bedre, kanskje den beste. Også Biffmann har fått regelmessig trening.

Oppdattering 3. Nov: Trener fint, og virker sterk. Viste veldig teknikk og fart på banen for første gang. Men trenger å lære litt mer på den delen. Drar på banen med han inn 14 dager og jobber litt mer med rutinedelen.

Oppdatering 10. Nov: Biffmann har hatt 4 økter denne uka. Litt ny vri. Like økter som forrige uke. Foruten Tirsdagen. Lagt inn litt systmatiske intervaller. Starter med en bakke. Går over på ei slette. Ned en liten bakke. Her går det fort og er litt mer eksplosivitet over øktene. Den ene veien er det litt slakere kortere bakke. Mens andre veien er det litt brattere og lengre bakke, før sletta kommer. Oppvarming. Så blir det 5 drag hver vei (totalt 10 drag a 200 meter). 

Oppdatering 17.Nov: Fått en litt roligere uke, i og med det har vært hardt i bakken. Men treninger har det blitt. Skal på banen til uka. Har fått på seg broddsko.

Oppdatering 24. Nov: Var på banen på Mandag for andre gang. Brøt litt på svingene når vi var der første gangen. Så plasserte Nesvik`n utvendig på Mandag. Var veldig driv i dem begge. Biffmann er i rute. Vært tidvis hardt og bløtt denne uka. Så litt roligere økter også denne uka. Men vi har fått trent.

Oppdatering 1. Des: Hatt en kjempefin uke med 2 åringene. Forholdene har stort sett vært veldig bra. Og vi har fått trent hardt og bra med dem. Ikke noe å utsette på Biffmann. Han virker uforandret fin treningsmessig.

Oppdatering 8. Des: Knall uke for hestene treningsmessig. Vi har hatt kjempefine forhold. Biffmann har trent fint, og han skal på banen neste uke for å gå en distanse.

Oppdatering 15. Des: Litt variable baneforhold denne uka. Så ble ikke noen banetur på 2 åringene. Vil ha en bra bane når vi først skal dit. Treningsmessig har uka vært fin. Og i dag hadde vi en hardøkt på dem. Biffmann var med på denne som alle de andre øktene. Virker fortsatt fin. Satser på bane mellom jul og nyttår med 2 åringene.

Link på sophia pedigrees:

http://www.sophiapedigrees.com/search/109192/horses/

Biffmann Ø.k

Biffmann Ø.k 17 Feb 2017