Snart er det juni (21.05)

Først skal vi dog gjøre oss ferdig med mai og denne uka skal jeg til Forus for å kjøre 2 hester i morgen. Deretter går turen til Klosterskogentorsdag, der Fantomet skal ut fra stallen, før det blir Sørlandetlørdag hvor Golden Daquiri skal forsvare stallnavnet. 

Treningsrapporter for alle hestene er ute, ha en flott uke alle sammen!

Ny uke - ut på tur! (14.05)

Forrige uke var en god arbeidsuke på stallen, ispedd 2 løpsdager for stallhestene. På Momarken var Skeie Trym ( DG) og L.B.Valborg ( 6.plass i debutløpet) ute, mens det på Sørlandet søndag var Homme Hera (DG) og Skjetnefaxa (6.plass) som skulle forsvare stallnavnet. Ikke resultatene vi hadde håpet på på forhånd, men vi biter tenna sammen og jobber videre. Skeie Trym reiste videre til Wolden i forrige uke og selv om det er vemodig å sende avgårde en hest man har holdt på med i snart 3 år, så håper vi det beste for hest og eiergjeng videre.

I tillegg var Balder Odin, Milan og Neslands Lynet ute i mønstringsløp. Alle gikk til bestått og det motiverer selvsagt videre, både for eiere og trener. Det er kjekt å få vist frem hestene til eiere og andre, spesielt nå som en har jobbet med såpass lenge i kulissene. 

Denne uka startet med en mandag i går der et par av hestene ble sjekket opp av veterinær. I dag skal jeg til Forus for å kjøre 3 løp, mens vi på torsdag reiser til Drammen med L.B.Valborg. Til slutt skal jeg kjøre Bjørnemyr Tara i V75Jarlsberglørdag.

Treningsrapporter og statistikk ligger ute oppdatert, ha en fin uke alle sammen!

Kvelden på Momarken (07.05)

Kveldskjøringen på Momarken er unnagjort og vi er på vei hjem igjen med to hester som begge gjennomførte gode løp uten at resultatene helt gjenspeiler det. L.B. Valborg fikk en innvendig reise i debutløpet sitt, men fungerte fint og lot seg manøvrere bra i det noe overraskende store samlede feltet som kom inn på oppløpet. Fikk med seg en 6.plass og 36.2/2140m.

Skeie Trym gikk et sterkt løp i dødens hele veien på utsiden av den store favoritten i løpet. Han var en god og langt mer regulerbar hest i dag. Vi kjørte for å vinne på slutten siden han var så solid og stabil løpet igjennom, men han bremset seg over i en UTROLIG kjedelig galopp helt på slutten. Her kunne jeg nok kjørt på sikkerhet og fått en 4.plass ( evt en 3.), men utifra hestens prestasjon og slik han kjentes ut gikk vi altså for seieren. 

Det har også vært innmelding til kjøringen på Sørlandet førstkommende søndag, og der har vi 3 spennende 2-åringer som skal ut i sitt første mønstringsløp. Det er Milan, Balder Odin og Neslands Lynet som skal først ut av de kalde. Skjetnefaxa og Homme Hera skal ut i totoen, les mer om tankene rundt dem under "Kommende starter" i morgen. 

Kveldstrening med unghestene (06.05)

I ettermiddag/kveld har jeg og Kamilla vært ute med unghestene på gården hjemme i et fantastisk vårvær og dette arbeidet er selvsagt veldig kjekt å holde på med. Ellers har hestene fått oppdaterte treningsrapporter og endel av hestene har også fått et oppdatert bilde inne på sin egen side. 

Blant de større hestene er det action på flere plan. Vi har hatt flere hester ute til start på Forus i helgen. Skjetnefaxa gikk inn til en fin 4.plass i Hoppechampionatet, mens Kringeland Enok og Nesvik'n ikke fungerte som best. Torsdag var Fantomet ute og ble nummer 2 med særs kort margin opp til seieren på Klosterskogen.

Kommende uke skal vi ut med Skeie Trym og L.B.ValborgMomarken i morgen, før det blir meldt noen hester til kjøringen på Sørlandet søndag. Får tenke litt gjennom en siste gang i kveld før det meldes, men det blir hester både i mønstringsløp og i totoen. 

Ny uke - ny måned - nye muligheter (30.04)

I morgen skriver vi 1.mai og starten på måneden gir starthester fra stallen 3 dager på rad. Først med FantometKlosterskogen, så skal Nesvik'n, Skjetnefaxa og Kringeland Enok starte på Forus fredag / lørdag. I tillegg har jeg 3 gjesteoppsitt de samme dagene.

Den lille skuffelsen fra søndag har lagt seg og vi er tilbake på jobb i stallen og trener på. De kalde 2-åringene skal få seg en økt på slutten av uka der vi bestemmer hvem som kommer først ut i mønstringsløp. En aktuell dato for de første er 13.maiSørlandet. Det er en fin gruppe hester som jobber godt på og viser at de er på rett vei.

Stallstatistikken er oppdatert med de siste resultatene og treningsrapporter på alle hestene er lagt ut.

Ha en fin uke alle sammen!

Blanda drops en lørdagskveld (27.04)

Og da kanskje dessverre med flere litt småsure enn de andre. Tre stallhester til start i dag, det skulle egentlig vært 4, men Bork Viking ble strøket til Drammen etter at han ikke var helt på topp i siste testen før avreise. Da er det bedre å gi han litt mer tid, det kommer mange nok passende løp til en kaldblodsdebutant framover. 

Sørlandet var Homme Hera ute i prøveløpet og bestod til 31.6 med galopp. Skeie Trym kom ut bak bilen, men ble for ivrig og slo på en startgalopp som var lang nok til at han ble disket direkte. Virket etterpå som han var helt i orden, noe som var ventet på forhånd.  Til slutt var Golden Daquiri ute i sitt debutløp. Hun fungerte ikke helt i travet som hun kan, så her blir det nok noen mindre justeringer fram mot neste start. Utenom det så gikk hun greit i mål til 5.plass og feilfritt.  Hadde også to 3 gjesteoppsitt der alle plasserte seg i pengene, med Bjørnemyr Tara sin 2.plass som beste. Løvefaks var innom galoppen igjen i dag, mens Ranja Hill fikk med seg 5.premien i et 10-hestersfelt hvor hun var rangert sist. 

Neste uke skal flere stallhester i aksjon igjen, vi får ta en liten status i starten av uka på det. 

Skuffende Momarken-tur, England neste! (23.04)

Skuffende resultater med to hester som egentlig hadde en god dag i går på Momarken. Først ut var Kringeland Enok som galopperte der jeg tror han kunne fått tet om han hadde holdt seg nedpå. Etter det var det bare å kjøre rundene langt bak det lille feltet. Favoritten forsvant i galopp på 1.langside og da var det 6 hester / 5 premier igjen. Når da en av hestene galopperte på oppløpet ble det siste pengene på oss. Skjetnefaxa var ute i Oaks-bonusen og fikk et tøft løp underveis i dødens. Stoppet litt i siste sving som annenhest etter en tøff bortre langside. Da hetten ble trukket kvikna hun til litt, men tapte 3 plasseringer siset 25m og ble første utenfor penga. Gikk 30.0 /2160m fra dødens, så prestasjonen er jeg egentlig fornøyd med, selv om plasseringen ble desto kjedeligere. 

 

Nå bærer det til England for meg for et uvanlig avbrekk i arbeidshverdagen. Jeg kommer tilbake torsdag etter å ha sett Manchester-derbyet i Premier League i morgen. Stallen er overlatt til de flinke ansatte som er der hver eneste dag og både hester og stall er således i beste hender.

Klar for Momarken-tur (22.04)

Etter en fin morgen i stallen med trening av hest blir resten av 2.påskedag blir brukt til å reise til Momarken med Kringeland Enok og Skjetnefaxa. Begge bør regnes med trippelsjanse og vi tror på gode prestasjoner fra begge. Dagsformen virker god og de har med seg sine oppassere I dina og Kamilla.

 

Stallen blir styrt av Sandra mens vi er på tur så får vi håpe vi returnerer med gode opplevelser i natt en gang! 

Treningsrapportene på plass (17.04)

Alle hestene har fått oppdaterte Treningsrapporter. Vi fortsetter arbeidet gjennom påske og på 2.påskedag skal både Skjetnefaxa og Kringeland Enok til start på Momarken. 

En flott mandagsdobbel! (08.04)

Ny uke og nye muligheter og idag tok vi det på strak hånd. Skeie Trym var ute i lunsjen på Jarlsberg og tok seier fra dødens, mens Fantomet tok en sterk seier i debutløpet sitt på Klosterskogen. Eirik Høitomt styrte begge to til sikker seier og da er vi oppe i 26,9% seiersprosent på 26 stallstarter i 2019. I tillegg viser innkjørt på nesten 9000kr pr start, og da er vi oppe i tall å være MEGET fornøyde med sålangt.

Ellers er treningsrapportene ute og det blir jobbet godt på stallen i alle ender om dagen. Det gjør at det er håp om flere oppdateringer om seire i tiden framover!

Mye nesten om dagen

Den siste uka har stallhestene vært ute 4 ganger og med 3 2.plasser og en 3.plass er det vanskelig å være misfornøyd. Det er alltid kjekkest å vinne, men når hestene rader opp sterke prestasjoner og gode plasseringer kan vi ikke annet enn å bruke det som motivasjon for å få ut det siste lille som gjør at det blir seiere istedet. Nå har stallen 24 starter i år og snart skal 3-åringene ut å vise seg frem. Først ut av dem blir nok Fantomet som kommer ut i løp om ikke lenge. På de 24 startene har vi enda over 20% i seiersprosent og innkjørt pr start er 8375kr, noe som er et godt stykke opp fra 5870kr vi hadde i fjor. I tillegg kan det nevnes at vi har plassert stallhestene på trippelen over halvparten (54%) av gangene i år!

Det blir ingen starter på stallhestene denne uka, så nå skal vi legge inn en god treningsuke før de igjen skal ut i banen til uka. I morgen blir det en ny tur til Forus for å kjøre Årdals Blesa i jakten på den 100.kuskeseieren i banen. 

Ukesoppdatering (04.03)

Da har alle hestene fått oppdatert sine treningsrapporter og en ny uke er allerede i gang på Stall Kringeland Eriksen. Forrige uke bød på en flott seier for Kringeland Enok og et skuffende løp fra Skjetnefaxa. På torsdag er det Nesvik'n som skal ut i ilden igjen, og vi satser på å fortsette de gode resultatene stallhestene har levert sålangt i år!

Ukesrapporter etter en innholdsrik helg (25.02)

Ny uke er på trappene og ukesrapportene til alle hestene er ute nå ikveld. 

 

I helgen var det løp for stallhestene både lørdag og søndag. Det begynte på Bjerke lørdag der Skjetnefaxa varmet meget bra. Jeg valgte å dra framskoene til løpet og hun responderte bra på det. Kom litt feil inn i løpet og slo over i galopp mens hun presset på for tet inn i 2.sving. Kom fort nedpå, men på halen av feltet. Derfra og inn ble det ikke mye å gjøre. Synes hesten likevel kjentes meget fin ut og hun kommer ut i løpet igjen på Jarlsberg på fredag. 

 

På hjemmebane på Sørlandet i går var det både opptur og nedtur i samme løp. Nesvik'n gikk inn til seier på 28.8 og viste seg fra en meget fin side. Skeie Trym startet i samme løp og både stall og eiere hadde en viss forhåpning til en sterk innsats utifra treningen hans i det siste. Det endte dessverre med galopp, men han er snart tilbake i løpsbanen og da er nok optimismen og forventningene fort på samme nivå igjen. I tillegg hadde jeg flere spennende oppsitt og endte opp med hattrick med 2.plasser både med Asterix M., Bjørnemyr Tara og Løvefaks.

 

Denne uken blir det også litt action i løpssbanen, først på onsdag når Kringeland Enok skal ut i V75 på Bjerke. Da skal jeg også kjøre Champs Elysses som debuterer for eier / trener Tom Helgesen. Torsdag blir det en svipptur til Klosterskogen for å kjøre Løvefaks. Han har jeg kjørt to ganger på rad med to feilfrie 2.plasser som fasit.  Til slutt skal Skjetnefaxa ut i et hoppeløp på Jarlsberg.

 

Bare å hoppe i seng altså så en er klar for alt!

Ny uke - nye muligheter (18.02)

Forrige uke var en ren arbeidsuke uten starthester, mens det i helgen blir endel som skal ut i løp. Først skal Skjetnefaxa ut i v75 på Bjerke, før vi sender flere ut på hjemmebanen søndag. Mer om dem i morgen. I tillegg skal jeg til Forus for å kuske Årdals Blesa. 

Treningsrapportene er oppdatert og vi ønsker alle en flott uke! 

Onsdag er over (13.02)

Som nevnt i innlegget i går har Matchplay S.S. i dag ankommet stallen. Det gjorde også Ernst Karlsen som sjekket opp en del av hestene, men han valgte å ikke benytte seg av overnattingsmulighetene som Matchplay skal gjøre i tiden fremover.

Ellers har det vært en rolig onsdag, vi hadde tre starthester og et par hester som gikk hurtigarbeid på søndag, så de har fått en rolig start på uka. Trent på godt med de andre hestene som vanlig.

Vi har også shinet litt opp på fotoalbumet og lagt ut litt flere bilder. Dina er veldig flink til å ta bilder, så nå får vi bli flinkere å dele dem med verden i tiden fremover!

En hest ut, en hest inn og jeg møkker bokser (12.02)

Da er vi i gang med ny uke og med litt sykdom blant personalet har jeg fått æren av å møkke alle boksene selv sålangt denne uka, som seg hør og bør når det trengs. 

Ellers så har Inflasjonen nå reist hjem etter fullført oppdrag fra eier. Han ble levert tilbake temt og var et hyggelig bekjentskap den tiden han var på stallen.I morgen kommer Matchplay S.S. , en spennende hest som allerede har slått fra seg i 3-årssesongen. Siste start vant han Jærløpet med 100 000 i 1.premie på Forus, så det er klart at dette er en hest som kommer med litt meritter og som vi håper å videreutvikle til å ta det neste steget i sin klasse.

For en herlig måte å avslutte uka på! (10.02)

På kveldens kjøring på Sørlandet vant nemlig både Kringeland Enok og Nesvik'n sine løp. I tillegg gikk Skjetnefaxa et flott løp i rygg på leder og fullførte med krefter i behold til 4.plass når luka aldri bød seg skikkelig fram. Det viser at resultatene rundt nyttår ikke var noe blaff. For å pynte videre så hadde jeg to låneoppsitt, I.D.Visualistic var nest minst spilt i vinnerspillet, men stod på inn til pengepremie og Løvefaks gikk et flott løp fra tet og ble knepent slått. Sånne dager er det ekstra kjekt å holde på!

Det gjør at stallhestene nå har 3 seire på 9 starter og vi har innkjørt over 8000kr pr start i 2019. Vi har vært på trippelen i over halvparten av startene. Det er gode tall som jeg selvsagt er meget godt fornøyd med.

Treningsrapportene blir oppdatert nå utover kvelden og så er vi klar for ny uke på Stall Kringeland Eriksen igjen i morgen!

Det er torsdag! (07.02)

Og det betyr at vi var på Bjerke i går med Skjetnefaxa. Hun hadde ikke sin beste dag og slet litt med å legge seg skikkelig til. Fant rytmen bedre inn mot siste sving, men fikk en konkurrent i fleisen da og tapte noen lengder på det. Det var gitt når oppløpet startet at her ble det en 3.plass, så jeg lot hun gå rolig i mål med tanke på søndagens løp. 3.plassen ga 5000kr til eierne og tiden ble 32.3/2160m.

Idag blir det skoing på stallen og så skal 2-åringene ut å få flere kilometer i beina. Ser frem til søndag når 3 av stallhestene skal i ilden på hjemmebanen! Jeg skulle egentlig til Klosterskogen i kveld for å kjøre Florry`s Princess, men den ble dessverre strøket.

Oppsummering av uka og treningsrapporter på plass (03.02)

Denne uka har det vært endel utfordringer med været og føret som har oppstått på grunn av det. Det har gjort det noe mer utfordrende å være travtrener og gjennomføre alt jeg har ønsket, men til slutt syns jeg vi landet ganske bra denne uka også. Nå ser vi fremover mot neste uke når vi har starthest på Bjerke på onsdag med Skjetnefaxa. I tillegg blir nok flere av stallhestene meldt til løp på Sørlandet på søndag. 

Utenom dette har det vært travgalla på Sørlandet, en veldig kjekk lørdagskveld med mange kjekke travmennesker. Ellers har det vært en flott søndag med hjemmelagde boller av Ida, så da er iallefall humøret på plass før neste uke!

I tillegg er den ukentelige treningsrapporten lagt inn på hestenes egne sider. 

Uken er over! (20.01)

Denne uken har det ikke vært de store tingene å skrive hjem om, så da dro jeg hjem i stedet fra lørdag til søndag. Anledningen var farmor sin 75-årsdag og jeg benyttet anledningen til å ta med Fernandez B.R. til sin eier og min far, så jobber han videre med hesten der. Sandra har hatt god kontroll på stallen de samme dagene.

Av stallhestene så var det bare Kringeland Enok som skulle til start denne uka, men etter at han tråkka på seg i luftegården så måtte han strykes. Det gjør nok at han også får noen rolige dager kommende uke. Neste uke er det heller ingen store planer om å melde stallhestene til løp, så det blir å jobbe i hverdagen med å legge et godt grunnlag til det er passende løp til hester som er passelig klar.

Nye hester på stallen og uken er over! (13.01)

Da var uka over og den ble avsluttet med løp på Sørlandet. Kringeland Enok var ute i 1.løpet og tok en flott 2.plass bak "umulige" Lesja Odin. Ble belønnet med 9000kr og da har stallhestene egentlig startet sesongen bra. Vi oppdaterer statistikken fortløpende her på hjemmesiden, og leser vi av nå har vi 5 starter som har gitt en seier, en 2.plass og en premie. Snittinnkjørt 7200kr pr start og 20% seiersprosent. Klarer vi holde dette gjennom året har vi en fin utvikling fra fjoråret. 

Hesten på bildet er 3-årige Homme Alcor som har blitt satt på stallen for å jobbes litt med i banen og å gå sammen med andre hester i månedene fremover. I tillegg har Inflasjonen kommet inn for temming, før Birk Rigel også kan presenteres på treningslisten, en spennende hest som jeg var og så på hos oppdretter allerede som åring.

Årets første stallseier i boks! (09.01)

Skjetnefaxa (på bildet godt fornøyd etter løpet) viste seg fra en god side og vant klart på Bjerke i dag med Åsbjørn Tengsareid i sulkyen. Kom greit i fra det fra start og lå i rygg til siste bortre når hun dro ut og viste at hun hadde langt mer inne enn motstanderne. Fullførte med hetten på til 31.5/2160m, noe vi får si oss godt fornøyd med. Samtidig la hun på 24000kr i grunnlaget og til 2 strake seiere. Dette er en hest vi har hatt siden høsten som 2-åring og dermed har brukt mange trening- og trivselstimer med mellom da og nå, det gjør det selvsagt ekstra kjekt. Også spesielt hyggelig å gi eierne bak denne, Ole-Johnny Odland og Trude Varberg, gode opplevelser tilbake etter godt samarbeid de siste årene!

Vigvoll Skole på besøk (08.01)

Idag har vi hatt besøk av 9.klasse fra Vigvoll skole. Det er alltid kjekt med liv og røre rundt stallen og i dag følte jeg meg godt hjemme. Et par ting jeg oppdaget i dag:
- Enkelte 9.klassinger har mer skjeggvekst enn meg
- Halvparten av 9.klassingene er høyere enn meg
- Læreren slet med å skille meg fra alle elevene når vi stod i gruppe

Med andre ord omtrent som da jeg selv gikk i 9.klasse..

Ellers har hestene fått sin daglige dose, noen av dem har fått være langt mer sosiale enn de pleier sammen med ungdommene på besøk og vi har gjort Skjetnefaxa klar til å forsvare stallnavnet på Bjerke i morgen!

Årets første uke er over ( 06.01)

Forus ble det ikke veldig mye å skrive hjem om. Årdals Blesa gikk et løp på det jevne til en 5.plass og faktisk rekordforbedring på auto. Nå skal hun hjem til far en periode. Nesvik'n tråkka på seg selv på venstre fremfot i voltingen til løpet og fungerte ikke etter det. Så da vi kom tilbake til boksen at han blødde, så det forklarer iallefall hans prestasjon. Ekstra kjedelig siden han virket så fin i prøvestarten. Nå blir det ikke start på Bjerke førstkommende onsdag som han er meldt til. Utenom dette kjørte jeg også Carl Lewis som var et 8.valg i V65-1. Vi kom i mål på 6.plass og de siste premiepengene.

Neste stallhest som skal ut blir da Skjetnefaxa i et hoppeløp stengt på 90.000kr på Bjerke på onsdag. Hun tok karrierens første seier på Momarken i romjulen og gikk i mål på 32.9 med hetten på og krefter igjen i følge Åsbjørn Tengsareid som kjørte hun da. Han setter seg opp igjen og det blir spennende å se hvor langt det rekker i hovedstaden.

Ellers har alle hestene blitt vaksinert i romjulen og hestene har fått en oppdatering inne på sine individuelle sider. Statistikken som ikke er pen lesning så langt i 2019 er oppdatert, men de tallene skal bedres i tiden fremover - bare følg med!

Til slutt har vi fått inn en ny hest på stallen, 2-årige Inflasjonen. Han kom inn på torsdag og skal bli kjekk å jobbe med fremover.

Snart er det jul! (19.12)

Det har vært et lite opphold siden siste oppdatering på siste nytt-siden, men treningsrapportene har enda kommet ut to ganger siden sist og kommende starter er oppdatert med stallhestene som skal i ilden fremover. Igår var det julelunsj for alle ansatte og travtrenere på Sørlandet Travpark og det var en hyggelig sammenkomst. Når ser vi fremover mot helgen der Årdals Blesa og Kringeland Enok  starter i V75 på Drammen før det blir noen dager hjemme hos mor og far for å feire jul. 

Slutt på uka og starten på parken (02.12)

Ny uke har kommet til sin ende og det ble 2.plass på Årdals BlesaSørlandet i kveld etter et godt gjennomført løp. Hadde ellers et oppsitt med Anthony Downs som ikke var langt unna å knekke Handsome Hank i 1.løpet. Måtte ta til takke med en 2.plass, men det var etter forutsetningene noe å være godt fornøyd med. 

Har ellers brukt hele søndagen på å flytte hester til travparken, der vi har overtatt 14 bokser noe snarere enn tidligere meldt. Det er de kalde åringene, 2-åringene og 3-åringene som vil stå der i førstningen. Alle disse har nå flyttet inn med unntak av Skjetnefaxa som blir på Inntjore til hun har gått løpet i lunsjen på Drammen tirsdag. Etter det vil hun kjøres rett til travparken hun også. Hestene som blir igjen får Ida G. Thompson som oppasser i tiden fremover, mens de andre ansatte vil ha sine passhester på parken. 

Den kommende uken blir det spennende å komme i gang med driften på to plasser samtidig, og vi har 3 stallhester som skal ut i løp på tirsdag / onsdag. 

Ukens Forus-tur (27.11)

Reiser hjem fra Forus ikveld med 3 stallhester som alle tar med seg penger, men det var ingen store højdare i løpet av kvelden. Elite B.R. går godkjent inn etter et løp i rolig tempo og rask avslutning. Da blir det vanskelig å gjøre noe slik posisjonen var underveis. Selvsagt ikke fornøyd med 5.plassen i det løpet, vi vil lengre frem enn som så, men når alt kommer til alt var det greit gjennomført likevel.

Årdals Blesa galopperte utvendig på leder på vei inn i siste sving, men reparerer fint til 4. i løpet. Så ut om hun gikk litt på skakke underveis, så det får vi sjekke opp i i morgen og se om det blir start i løpet hun er meldt til på Sørlandet søndag.  

Gianluca B.R. går et greit løp, men løser dårlig fra bakspor og havner litt bakpå der. Gikk raskt til slutt, men det ble langt frem når løpet ble som det ble. 

Ellers hadde jeg oppsitt på Lynjor igjen, noe som ga 2. trippelplasseringen på rappen. Det var nok max å hente der i dag etter en fin prestasjon.  I tillegg kjørte jeg Solmyr Frida i sitt 2.mønstringsløp. Denne kjørte jeg også i det 1.mønstringsløpet tilbake i mai på Sørlandet. Har utviklet seg fint siden den gang og blir spennende å treffe igjen når hun har fått en god vinter med trening.

I morgen er det innmelding på lunsj-løpene på Drammen neste tirsdag, der Skjetnefaxa blir meldt. Både oppasser og eier har store forhåpninger til karrierens første seier der, så det blir spennende å se startlisten i morgen.

2 åringene på jobb (foto: Ida)

Biffmann Ø.K og Ida

Ridemuligheter finnes det nok av på Inntjore

Orion i banen (foto: Julie K. Jensen)