Presentasjon og treningsrapporter

4 års hoppe etter Love You og Sharapova

Eier: Jørn Amundsen

Ei flott hoppe. Med like flott karakterbok. Noe slikt har nok aldri Eriksen fått inn på stallen av løpshester før. 4 starter og 4 seiere har hun før ankomst. Virket solid i de løpene hun har vunnet også. Så siktet kan nok stilles inn høyt for 4 års sesongen. Får lage en god handlingsplan sammen med eier her. Hun er etter solide Love You. Moren var også et skue i banen. Så at hun tok navnet etter tennis stjerna Sharapova. Var nok ikke feil:) Sharapova tok 16 seiere på 43 forsøk. Morlinjen er også solid med mange topphester. Mor Sharapova tjente selv nesten 1,5 million kr. Got You Br blir spennende og sette seg bak. Må takke for tilliten. Håper dette blir bra. Og at både hest og eier finner seg godt til rette på stallen.

Link til stammen hennes på Sophia Pedigrees: http://www.sophiapedigrees.com/search/875945/standard/

Oppdatering 26. Jan: Har fått 3 økter denne uka. Herlig hest, som er passe bedagelig. 2 rolige økter, og en litt hardere økt. Kjørt henne alene. Slik at vi blir kjent med hverandre. Planlegger en tur på bane med henne til Tirsdag. Og løp med henne den 7. Februar på Bjerke om alt virker greit.

Oppdatering 2. Feb: Gikk hurtig på parken på Tirsdag. 35 over 2000 meter. Deretter 7 min skritt. Og en 3000 meter på 30. Litt hardt, så ville ikke kjøre for skarpt. Herlig hest å kjøre. Eier var med. Planen var løp på Bjerke til Onsdag. Men meldt veldig kaldt. Har et fint løp i hoppedivisjonen på Forus i V75 neste Lørdag. Sportrapp hvor hun nok får et greit spor. Vi lader mot det. Dette virker ikke til å være noen vanlig hest. 

Oppdatering 9. Feb: Starter på Lørdag. Kjennes fin ut. Gikk sin siste tøffe økt på Tirsdag. Og kjentes fin ut da. Håper hun får et grei løp med henne på Forus. Vi har store mål henne i år. 

Oppdatering 16. Feb: Var eg veldig fornøyd med på Lørdag. Tatt løpet fint i ettertid. Kjente henne ikke godt nok som kusk. Tente veldig til som når eg dro proppene. Og kjempet bra til mål mot gode hester. Ble nr 3. Denne uka begynte vi rolig. Fått 2 økter mot slutten av uka i greit tempo. Skal trene henne igjen på Lørdag. Hun var på rutinekontroll hos Sem tidlig i uka. Han fant ingen feil på henne.

 Oppdatering 23. Feb: Starter i morgen på V75. Trent 2 dager denne uka. Og virker veldig fin i løypene.

Oppdatering 3. Mars: Trent fint etter løpet på Lørdag. Var forøvrig veldig fornøyd med henne der.  2 økter denne uka grunnet snøstorm.

Oppdatering 9. Mars: : Fin uke treningsmessig. Trent 3 dager, hvor 2 har vært harde. Får mye trening og virker til å takle det. Starter til Onsdag. Har god tro på å kjempe i toppen.

Oppdatering 16.Mars: Tilbake som en vinner på Onsdag. Var veldig fornøyde med seieren. Var på en rutinekontroll hos Sem på Torsdag.

Oppdatering 23. Mars: Trent på denne uka. Tre økter denne uka. Håper som sagt vi skal ha en skikkelig hest til de større løpene i år. Virker fin treningsmessig. Tannlege Berven på Torsdag med henne.

Oppdatering 30. Mars: 3 dager med trening for hennes del, Mandag, Onsdag og Fredag. Fartslek i hesthagen. Ser fin ut, trener fint og tar treningen bra til seg. Kommer til å kjøre litt raskere med henne etter påske. Slik at vi er klare til å starte på Momarken den 17. April.

Oppdatering 6. April: Got You har hatt en fin uke. Har gått fint. Ida Jansen kjørte henne på Mandag. Mens eg kjørte på Onsdag. Virker fin. Får seg en hardøkt sammen med Rock`n Rolling og Preben Haagensen i morra. Vi kommer til å filme dette.

Oppdatering 14. April: Bra uke. Kjørte banejobb med henne i slutten av uka. Synes hun var pigg og alert. Kjørte en 3000 meter med rask avlsluttning. Skal ut i Oaks revansje på Momarken til uka. Hvor hun møter flere av de beste i årgangen. Tror hun kommer til å gjøre en fin prestasjon.

Oppdatering 21. April: Falt litt inn på svingene på Momarken. Var nok litt krasse for henne. Ble litt for brått for henne i siste sving når eg dro henne ut, dermed galopp. Hesten travet egentlig et ok løp. Ganske sikker på dere skal få se en annen hest neste gang. Nå trener vi litt annerledes. Nå blir det litt ned på mengden og opp på intensiteten. Got You har trengt en periode med mengde trening. Dersom vi skal nå de målene vi har satt oss i år.

Oppdatering 28. April: Skal ut på Biri neste helg. Kjørt endel vasse intervaller i Sagmyra. Og virker lettere etter siste løpet. 

Oppdatering 5.Mai: Gikk intervaller i Sagmyra på Tirsdag og fikk blåst seg. Mye piggere enn hva hun har vært før. Ellers har det bare blitt rideturer og rolige turer. Tror hun kommer til å være bedre til Søndag på Biri, enn hva hun var sist. Det må hun også være. Hun møter nemlig årgangseliten blant 4 års hoppene. Spent.

Oppdatering 20. Mai: Hun ble strøket fra hoppedivisjonsfinalen forrige helg. Er blitt behandlet etter siste starten. Skal begynne å trene for fullt igjen denne uka. Håper vi får til det vi håper på med henne fremover.

Oppdatering 28. Mai: Hun har gått tøffe intervaller mandag og fredag. Skal på banen til torsdag med henne. Håper alt ser bra ut. Hun kjennes iallfall slik ut hjemme. Planen er et løp på Bjerke neste onsdag. 

Oppdatering 4. Juni: Starter på Bjerke til onsdag. Dette blir en gjennomkjøring til Jarlsberg grand prix løpene. Har virket fin i trening. Fikk en gjennomkjøring på torsdag på banen. Hun gikk 15 over 2000 meter på en fin måte. Virker til å være forbedret.

Oppdatering 11. Juni: Gikk et veldig fint løp på onsdag. Utvendig leder hele veien mot gode hester. Gikk 13,5 og var finere enn tidligere, mer trøkk og finere i gangen. Starter igjen til torsdag på lunsjtrav på sørlandet. Kusk Tom Erik Solberg mente hun ville ha gått av et løp til, før Jarlsberg Grand Pric kval den 25. Juni.

Oppdatering 18. Juni: Skal ut på Jarlsberg Grand Prix kval til mandag. Var god til seier på Sørlandet på torsdag. Måtte kjøre litt for å komme til tet, men stod for det mot mål. Virker til å være på vei opp formessig. Så det blir spennende til uka. Tror ikke det er så mange hester som har gått 13,5 fra dødens på sprint. Og 15,6 over 2100 meter på den måten hun gikk nå sist. Håper vi skal ta oss til finale.

Oppdatering 29. Juni: Startet på JGP kval på mandag. Hun så dunderfin ut, men feilet ut av siste sving. Det var ergerlig, fordi det var nok en finale plass om gikk fløyten. Vi får ta nye tak og lage et opplegg opp mot derby kval.

Oppdatering 4. Juli: Trener på videre, sikter på et løp på Forus i slutten av mnd.

Oppdatering 9. Juli: Trener fortsatt fint. Håper å vise henne frem i slutten av mnd.