2. åringene

Eierene får naturlig nok ofte info via egen facebook side for hver hest, eller ved at eg og kunde snakker sammen på telefon. Det skal ikke være sånn at en eier skal sette en hest i trening. Bruke tusenvis av kroner Og få lite eller feilaktig info. Da er vi på feil kurs. Det er nemlig forskjell på en rockestjerne og en travtrener! 

Åringene er plassert hjemme hos meg på Frivoll. Og temmes der. Går på utegang. Hvor han og hunkjønn er skilt. Jorda virker utrolig bra. Og har holdt godt etter mye regn i høst.  Greit med en bane i nærheten. De aller fleste har vært i vogn Sept/Oktober måned. Kommer nok til å holde de hjemme til rundt juletider. For å se flytte dem til Inntjore.

Status på 2 åringene pr Januar: Flere av 2 åringene er nok et hakk opp fra i fjor. Så dette blir spennende fremover. De fleste er mye jobbet allerede. Og gjør unna en mil 5 dager i uka. Tror dette kullet kommer til å være litt tidligere enn det forrige. Som følge av at treningsforholdene der eg holder til nå, kontra i fjor. Generelt virker mye bedre.

Per Januar måned 2018. Tar eg også hånd om to åringer ved navn Balder Odin og Kringelandnemhemja. To fine Moe Odin sønner som skal leke frem til ettersommeren.