Presentasjon og treningsrapporter

Golden Daiquiri i slutten av Oktober 17

1 års hoppe etter Explosive Matter og  Golden Glamour

Var en av de hestene som var selektert ut på stamme under forus auksjonen. Hun ble ropt tilbake. Fristelsen ble stor til å prøve å kjøpe henne etterpå. Ei herlig liten hoppe med flott eksteriør. Virker lettbeint og fornuftig. Far Explosive Matter er en ganske typisk amerikansk avlshingst. Med dobling på Valley Victory. Tror nok det vil passe fint med utkryssning som han har fått her gjennom mor Golden Glamour. Hun var også en bra løpshest som travet 12.8. Vant 11 løp på 65 starter. Og var ofte på trippelen. Er delt opp i 100 andeler. Hvor ca halvparten er solgt per August 2017.

Oppdatering 2. Nov: 5 km, 5 dager i uka. Går jobbene sine sammen med Explosive Turbo. Ida kjører Golden Daiquiri mye. Og hun har vel henne som en aldri så liten yndling. Golden Daiquiri gjør det hun blir bedt om. Og har lett for det.

Oppdatering 11. Nov: Golden Daiquri er fortsatt fin. 5 km økter hele denne uka. Gjør alt lett. Og det er en glede å sitte bak henne i følge Ida. G. Thompson.

Oppdatering 17. Nov: Fortsatt fornøyd med Daiquiri. Hun har fått en helt vanlig uke med jogg på Frivoll. Kjører henne sammen med Explosive Turbo.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Golden Daiquiri har jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Ida Jansen er oppasser på henne. Deler dette ansvaret med Ida G. Thompson.

Oppdatering 1. Des: Golden går sammen med de andre varmblodsene. 1 km ektra denne uka. I en trasè som har et par korte bakker. Hun er en liten lett hest, som tar seg lett frem. Det sies at det er de lette modellene etter Explosive Matter som er best, det lover godt for hennes del.

Oppdatering 8. Des: Nok en fin uke for åringene. Går litt vekselvis med mine hester. Men også litt sammen med halvsøster Fata Morgana. Ida. G Thompson kjører og steller Daiquiri så det holder.

Oppdatering 15. Des: Golden Daiquiri er som en bil å kjøre. Og gjør alt rett, oppfører seg fint. Og hatt en normal treningsuke. Vil overraske meg om ikke dette blir ei bra hoppe i banen. Explosive Matter leverer og svært godt som hingst i Sverige.