Prisliste

Priser:

Dette koster det å ha hest hos meg: 

300 kr dagen inkl mva, trening og boksleie. (9000 kr på en 30 dagers måned). Skoing: 1000 kr inkl mva per måned for skoing for hester som er 2 år eller eldre (øker den dagen de komme i trening på Inntjore). Åringer og frem til de kommer til Inntjore koster 500 kr måneden inkl mva, i og med de ikke sliter så mye sko(dette gjelder fra og med 1. August når vi begynner å temme hestene). Dyktige Per Otto Aagre skor stallhestene fast.

Eg har plass til noen åringer ved Frivoll der eg bor.. Hestene vil bli foret med kraftfor, høy, få daglig tilsyn, tilvenning til redskap, verk/hovstell. I tillegg har eg to haller på de ca 15 målene de går på. Har halm eg bytter ut jevnlig i disse.  Har også egne høyhekker med tak, og forstasjoner for kraftfor. Dette kommer til å koste 3500 kr inkl mva per hest i måneden, for de som måtte ønske dette. Om du ønsker eg skal temme hesten etterhvert, så kan vi ta dette når sommeren kommer. Det blir opptil eier og avgjøre. Dette tilbudet gjelder både for både hopper og hingster. Som naturligvis kan gå sammen en periode nå.

Transport Sørlandets Travpark: 450 kr

Transport Klosterskogen: 1400 kr

Transport Forus: 3000 kr

Transport Jarlsberg: 1700 kr

Transport Bjerke: 3000 kr

For øvrige baner blir vi enige om pris. Prisene på transport tar utgangspunkt i en hest. Dersom det er med to hester. Koster den siste 50% av prisen for en, deretter deler de to eierne dette  på to. Eks Klosterskogen med 2 hester. 1400+700= 2100/2=1050 kr per hest. Alle priser er inkl mva.

Når man kommer med en hest på stallen. Kreves det utstyr som brukes daglig.  Om du har dekken som kan brukes. Send de gjerne med. Om ikke må vi kjøpe inn dette. Jeg kan ta meg av dette. Og fakturerer naturlig nok kostprisen for det