Balder Odin - En herlig traver!

Stall Kringeland Eriksen

Jeg er en 26 år gammel  profesjonell travtrener med base på Sørlandet Travpark i Kristiansand. Jeg satser hardt på å trene unghester fram til å bli løpshester, men tar også inn løpshester for trening. For 375 kr dagen trener jeg, skor, forer  og tar hånd om hesten din. Mitt mål er å gjøre hesten så god som den har potensiale til å bli. Jeg kusker også stallhestene mine selv. 

Hos Stall Kringeland Eriksen får du jevnlige oppdateringer på hesten din. Vi oppdaterer stallhestene med en kortfattet treningsrapport en gang i uka og prøver å følge opp med bilder og filmer fra treningsøkter med jevne mellomrom. Stall Kringeland Eriksen på travparken består av meg selv, Sandra Svang Gjeruldsen og Kamilla Wallin Bertelsen. I tillegg er det mange gode hjelpere. Lars Bygland, Mariell Vereide, Ida Emilie Brottveit, Jeanett Topland Vereide, Alf Andreas Olsen og Tom Helgesen.

Jeg kan kontaktes på telefon nr 45 61 46 75 eller Johankeriksen@gmail.com

Du finner også info om stallen på facebook. Klikk på denne linken isåfall:  https://www.facebook.com/stallkringelanderiksen/?ref=bookmarks

 

 Du kan følge oss på YouTube her: https://www.youtube.com/channel/UC9KRdY-DZc89jfqPcG0w20g

Målene - hva skal jeg levere til mine kunder?

Troverdighet og åpenhet i trenervirksomheten jeg driver er viktige grunnpilarer i min stall. Eiere skal tilbys et godt produkt og skal kunne slå på tråden eller stikke innom for en god samtale.

Det er viktig å sette mål i driften, og hesten skal være i sentrum hos oss. Jeg vet hvor mye arbeid menneskene rundt meg legger ned og det er en prioritet at disse også også få noe igjen for dette. Resultater i banen er det viktigste og mest målbare, men opplevelser utenom er også viktig. Vi prøver å levere ukentlige oppdateringer om hvordan det går med hesten, noe som bør være en selvfølge, både når det går bra og dårlig. 

 Om du er på jakt etter unghest eller løpshest - ta gjerne kontakt, så skal vi gjøre alt vi kan for å finne frem til en god hest som passer målene du har som hesteeier.